Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Mustaruuti.fi

Tällä yrityksellä (Mustaruuti.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Mustaruuti.fi

  • Mustaruuti.fi on pääasiassa koriste-esineitä, kuten koristevaakunoita, -teräaseita ja -tuliaseita myyvä nettikauppas. Mustaruudun nettikaupan valikoimaan kuuluu maailman johtavan historiallisten esineiden ja valmistajan, espanjalaisen Denix S.A.:n tuotteita.
  • Mustaruudin nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.mustaruuti.fi.

Mustaruudin nettikaupan tuotevalikoimasta löytyy vanhanajan koristekäsiaseita, pitkäpiippuisia tussareita, teräaseita, revolvereita, kanuunoita ja vaakunoita, nahkatuotteita ja muita koristetarkoitukseen valmistettuja tuotteita.

Nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan aina postitse. Toimituskulut ovat 3 euroa / tilaus. Yrityksellä ei ole vähittäismyymällää. Tuotteita toimitetaan postin välityksellä suomalaisiin osoitteisiin.

Mustaruuti.fi muistuttaa, että sen kautta myytävät koristeaseet on tarkoitettu rekvisiitaksi ja vaikka aseiden mekanismit ovat toimivia, niillä ei voi ampua eikä niitä voi muuttaa toimintakuntoisiksi.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.