Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Cybershop.fi

Tällä yrityksellä (Cybershop.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Cybershop.fi-nimisen goottikaupan nettisivuston etusivusta otettu kuvakaappaus, jossa näkyy mustaa taustaa vasten Cybershopin logo vasemmassa yläkulmassa. Kuvaa hallitsee valokuva nuoresta naisesta, jolla mustat hiukset ja punaisia rastoja niissä.

  • Cybershop.fi on verkkokauppa. Cybershopin myymälöitä löytyy Helsingistä kolme: Asematunnelista, Kampin keskuksesta sekä Itäkeskuksesta. Turussa on myös yksi myymälä Eerikinkadulla. Nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on normaalisti 3–5 työpäivän pituinen toimitusaika.
  • Cybershop.fi-verkkokauppa sijaitsee osoitteessa www.cybershop.fi

Cybershop.fi on nykyaikainen suomalainen verkkokauppa, jonka tuotevalikoima kattaa muun muassa naisten että miesten vaatteet, laukut, piilolinssit (crazy-linssit ja värilliset linssit), hiuskuidut (myös aitona) & rastat, ja hiusvärit. Verkkokaupasta voi löytää vaivatta myös pieniä asusteita, kuten hiuspinnejä, niittikoruja, kengännauhoja ja paljon muuta! Cybershop.fi:n verkkokaupassa on asiakkaiden käytettävissä Webshop helpline, puh. +358 45 127 3000, sekä sähköposti info@cybershop.fi. Cybershopilla on myös Facebook-sivusto, jonka löytää kirjoittamalla ko. palvelussa hakukenttään Cybershop.

Cybershop Asematunneli:

Cybershop Kamppi

Cybershop Itäkeskus

Cybershop Turku

Verkkokaupasta tilattaessa tuotteet voi maksaa joko postiennakolla, ennakkomaksulla tai verkkopankin kautta (esim. Nordea Solo, Sampo, Osuuspankki). Tuotteet lähetetään postitse postipakettina, joka noudetaan Postin toimipisteestä, alle 4cm paksuiset paketit tulevat kotiin asti. Kaikilla Cybershop.fi-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Cybershopilla on myös erillinen nettisivusto, josta voi tilata mm. piippuja, bongeja sekä makutupakkaa. Tämä nettikauppa pyörii osoitteessa www.cybersmoke.fi.

Kommentit

Julkaisu Cybershop.fi on saanut yhteensä 14 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

kimmo 01. päivä tammikuuta 2009

Nettikaupasta on mahdollista ostaa myös osamaksulla tai laskulla ja toimitusvaihtoehtoina on myös haku liikkeestä, jolloin tilaus toimitetaan ilman postimaksuja.

nanomachine 19. päivä helmikuuta 2009

Tilasin jokin aika sitten clip-on rastat ja ne saapuivat nopeasti eikä laskutuksen kanssa ollut mitään ongelmia, hyvin toimii homma.

jii 29. päivä kesäkuuta 2009

cybershoppihan löytyy turun keskustastakin tätänykyä :)

jugzag 22. päivä heinäkuuta 2009

Minäkin olen tilannut Cybershopista kengät, saapui perille kolmen päivän kuluttua ilman mitään ongelmia. Olen todella tyytyväinen nopeaan toimintaan :)

ELLA 11. päivä elokuuta 2009

Tilasin tanssiryhmälle esitystä varten irtoripsiä, nopeasti tuli ja ilman onglemia. Vaivatonta ja helppoa! Homma pelaa.

materialfreak 17. päivä maaliskuuta 2010

Erittäin nopea toimitus, tilaamani piilarit saapuivat kahdessa päivässä. =)

Swiine 11. päivä heinäkuuta 2010

Ah, ihana kauppa! Harmi vaan kun goottivaatteita on aika paljon poistumassa… Mut kai niit tulee sit lisää. :) Ja kaikki asusteet on NIIIIIIN NAM<3

hullu ihminen 10. päivä elokuuta 2010

Ostin hesan kampista (jos tämä nyt on se oikea kauppa) niin…. se oli sellainen radiolaukku. Hyvä on, eikä kauhean kalliskaan . Hyvät palvelut oli, juupajuu. Suosittelen kaikille kivoille ihmisille jotka tykkäävät rajusta XD

kikkakokolmonen 08. päivä marraskuuta 2010

Onko nettikauppaa enää, kun ei sivut ole kuukauteen tossa osoitteessa toimineet?

Petri 08. päivä marraskuuta 2010

Nettikauppa sijaitsee edelleen osoitteessa www.cybershop.fi. Kyllä se näyttää toimivan ja olevan avoinna. Heikäläisten nettikaupassa on alelaari, josta löytyy todella paljon kasseja ja laukkuja. Alesivulle tästä.

Jendi 06. päivä kesäkuuta 2011

Cybershop kiertää kesällä festareita – himmeitä alennuksia ja festarispesiaaleja havaittavissa seuraavaksi Sauna Open Air -festareilla sekä seuraavan viikonlopun Provinssi Rockissa :)
Jeeejjeeeee!!

Maija 07. päivä marraskuuta 2012

Turun cyberis oli sellanen musta hiuspanta niiteil myynnis vuos sitten. Olisko kellään myydä tarpeettomana?

Saija 31. päivä maaliskuuta 2013

Löytyy nykyään myös Tampereen keskustasta! (:

Mikko 23. päivä huhtikuuta 2013

Nykyään löytyy myös kauppakeskus Sellosta Kyseinen puoti :)

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.