Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Cybershop Asematunneli

  • Julkaistu lauantaina 23. päivä joulukuuta 2006
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 22. päivä tammikuuta 2010 kello 17:05.

Cybershop.fi:n Helsingin Asematunnelissa sijaitsevan liikkeen osoite on: Kaivokatu 8. Liikkeen puhelinnumero on 045 1229000.

Lue myös kohteen Cybershop Asematunneli (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Cybershop Asematunneli (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Cybershopin Asematunnelin myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin ajalla 10–21 ja sunnuntaisin kello 12–18. Tämän liikkeen lisäksi Cybershopilla on myymälä Helsingin Kampissa ja Itäkeskuksessa. Lisäksi Cybershop löytyy myös Turun Eerikinkadulta.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/cybershop-asematunneli-kartalla">http://www.gootti.net/cybershop-asematunneli-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.