Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Edge

Tällä yrityksellä (Edge) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Edge

  • Edge on suomalainen alakulttuurimuodin verkkovaatekauppa, joka on omistautunut normeja rikkoville, kurittomille ja omaleimaisille mallistoille, jotka tarjoavat särmikästä ja erehtymätöntä identiteettiä kantajalleen.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.edge.fi.

Edge kertoo: Itsenäisenä vaateliikkeenä korostamme valikoimassamme erityisesti yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisuutta, vastustaen kasvottomia ja geneerisiä kloonitarhoja — eli tuotteemme eivät siis ole mitään Kiinan tehdastuotantoa. Tuotteemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja designit ovat hyvin tarkasti harkittuja kokonaisuuksia, sekä moni kappale on täysin yksilöllinen. Missiomme on täydentää vetämättä tippaakaan överiksi. Kaunis reuna hyvän ja pahan välillä. The Edge.

Pienet tavarat voidaan toimittaa kirjeenä, jolloin toimituskulut ovat 2,9€. Isommat tavarat toimitetaan Postiin, SmartPostiin tai Matkahuoltoon, jolloin toimituskulut ovat 4,9€.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.