Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Pahis Kauppahuone

Tällä yrityksellä (Pahis Kauppahuone) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Pahis Kauppahuone

  • Pahis Kauppahuone on verkossa toimiva myymälä, jonka tuotevalikoista löytyy myös gootti- ja rock-henkisiä vaatteita, asusteita ja koruja.
  • Yrityksen nettisivut ja -kauppa sijaitsee osoitteessa www.pahis.fi.

Pahis Kauppahuoneen nettikaupan tuotevalikoimaan kuuluu koristeelliset paidat, hupparit, hameet, housut, shortsit, lastenvaatteet, New Rock -kengät ja saappaat sekä laukut, reput, lompakot kangasmerkit, korut ja seinäliput. PK:n verkkokaupan katalogi on kattava. Sen seinäliput myydään alkaen 6 €, kangasmerkit 3,5 € laukut 27 € jne.

Pahis Kauppahuoneesta tilaaminen

Verkkokaupasta tilattaessa tuotteet voidaan maksaa seuraavien nettipankkien välityksellä:

  • Osuuspankki
  • Nordea
  • Sampo

Maksutapoina myös postiennakko, laskuennakko ja yritysasiakkaille myös laskutussopimus. Pahiksen tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Takuukorjaukset ja tuotepalautukset tehdään postin välityksellä.

Kajaanilaisen PK:n nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti 1–3 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä, mutta jos tuotteen toimittamisen arvellaan viivästyvän, ilmoittaa Pahis arvioidun toimitusajan asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Toimitusaikamme on pääsääntöisesti 1–3 arkipäivää, muussa tapauksessa ilmoitamme toimitusajan sähköpostitse tai puhelimitse. Tilatut tavarat toimitetaan heti sen jälkeen kun maksusuoritus näkyy yrityksen tilillä, mikäli maksutavaksi on valittu ennakkolasku tai verkkomaksu.

Tuotepalautusta varten asiakkaan olisi ilmoitettava Pahis Kauppahuoneelle 14 päivän kuluttua ilmoitus peruuttamisesta. Ilmoituksen voi tehdä esimerkiksi yrityksen nettisivuilta löytyvän palautuslomakkeen avulla.

Pahis Kauppahuoneen myymälä

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.