Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

EMP Merchandising

Tällä yrityksellä (EMP Merchandising) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

EMP:n nettisivujen etusivusta otetussa kuvakaappauksessa näkyy mustaa taustaa vasten suuri valokuva rastapäisestä miehestä ja vaaleahiuksisesta naisesta printtipaidoissa.

  • EMP on Internetissä toimiva bändituotteiden, vaatteiden, musiikin, korujen, julisteiden ja kirjojen verkkokauppa. Tuotevalikoimasta löytyy myös goottihenkisiä koriste-esineitä mm. merkeiltä Alchemy Gothic ja Nemesis Now
  • EMP on saksalainen yritys, mutta suomalaisia asiakkaita palvellaan suomalaisen henkilökunnan toimesta Joensuussa sijaitsevasta toimipisteestä käsin. Yrityksen nettisivut ja asiakaspalvelu ovat suomeksi.
  • EMP julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmaisen tuotekuvaston, jossa on tuote-esittelyjen lisäksi reilusti bändien haastatteluja, levy-arvioita ja muuta kiinnostavaa luettavaa.
  • Yrityksen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.emp.fi. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 013 788 1800.

Verkkokaupan tuotevalikoimasta löytyy laaja kirjo eri tuotteita. Yksistään musiikkiaiheisia tuotteita löytyy runsaasti, niin gootti- kuin metallimusiikinkin ystäville. Tuotevalikoimassa on kattavasti myös mm. Alchemy Gothic, Spiral, Queen of Darkness, Poizen Industries ja H&R London -tuotemerkkien tuotteita — tarjolla on upeita mekkoja, koristeellisia huppareita, paitoja koruja, nahkarannekkeita, pelikortteja, koristekalloja ja kangasmerkkejä.

EMP:ltä tehdyistä tilauksista kertyy bonuspisteitä, joilla voi maksaa ostettavia tuotteita heti kun kerätyt pisteet siihen riittävät.

EMP:ltä tilaaminen

Tuotteet voi maksaa joko:

  • postiennakolla, jolloin tilauksen lopulliseen hintaan lisätään toimituskulujen lisäksi 3,50 euron postiennakkolisä
  • laskulla/osamaksulla, jolloin tilauksen lopulliseen hintaan lisätään toimituskulujen lisäksi 3,50 euron laskutuslisä
  • verkkomaksupainikkeilla, etukäteen pankkitilille, luottokortilla (Visa, Euro, MasterCard) tai Paypal:lla.

EMP:n toimitusajat

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille normaalisti 4–6 arkipäivän kuluessa tilauksen postituksesta laskien. Yritys ei lähetä jälkitoimituksia.

Backstage Club

EMP Backstage Club: 365 päivän ajan ilmainen toimitus, yksinoikeusetuja ja paljon muuta.

Kommentit

Julkaisu EMP Merchandising on saanut yhteensä 25 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Ida :) 09. päivä huhtikuuta 2009

ei ole ollut valittamista tavaroissa tai tavaran toimituksessa, olen hyvin tyytyväinen ja jatkossakin tilaan tuolta mielelläni :)

MiseryWhispers 03. päivä toukokuuta 2010

ihan haluaisin udella, että onko siellä joensuussa vain varasto vai onko siellä myös kappa jossa voisi käydä??

EMP Finland 20. päivä kesäkuuta 2010

Vastaus MiseryWhispers:lle: Valitettavasti meillä ei ole ns. kivijalkamyymälää, toimimme vain postimyynti-/nettikauppafirmana.

Kuvauksessa on vanhaa tietoa bonusten osalta. Nykyisin käytössämme on bonuspistejärjestelmä, jossa asiakkaat saavat bonuspisteitä kaikista tilauksistaan ja voivat itse päättää mitä tuotteita bonuspisteillä sitten ostavat. Myös toimitusaika on vanhaa tietoa . Keskimääräinen toimitusaika on nykyisin 5 arkipäivää tilauksen postituksesta laskien.

Julkaisemme neljä kertaa vuodessa n. 200 sivuisen katalogin, jonka kuka tahansa voi tilata ILMAISEKSI itselleen. Katalogista löytyy tuote-esittelyjen lisäksi runsaasti bändihaastatteluja, livearvioita ja muuta mukavaa luettavaa.

Suomen toimintaa tosiaan hoidetaan kuvauksen mukaisesti Joensuusta. Vaikka yrityksen pääkonttori sijaitsee Saksassa, on Suomi oma toiminta-alueensa ja suomalaisia asiakkaita palvellaan nopeasti ja asiantuntevasti Joensuusta käsin. Puhelinpalvelumme (013 788 1800) on avoinna ma-pe 9.00-18.00 ja la 12.00-15.00. Vastauksia kysymyksiin ja apua ongelmatilanteissa saa myös lähettämällä viestiä sähköpostiimme mailbox@emp.fi

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme www.emp.fi

Caps 03. päivä kesäkuuta 2011

EMP:iltä löytyy todella kattava valikoima gootti- ja metallihenkisiä tuotteita vaatteista koruihin, sisustustarvikkeisiin jne.
EMP on toiminut jo vuodesta 1986, joten heillä on loistava asiantuntemus, ja kattava verkosto tuotteiden hankintaan.
Sopii tutustua tuotteisiin osoitteessa www.emp.fi

:)

Kahvi 02. päivä lokakuuta 2011

EMP:ltä löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen kaikkea. Varsinkin jos kaipaa vaikka olohuoneeseen, keittiöön tai omaan makuuhuoneeseen koristetta, niin EMP:ltä löytyy niitäkin :)
Eikä sivustoa ole mikään vaikea käyttääkkään, ja yleensä jos kysyttävää on niin asiakaspalvelu on todella hyvää. :) Hinnat ei ole pahimmasta päästä ja yleensä kaikki löytää jotain, vaikka isompia kokoja saisi olla useammassa tuotteessa. Kannatan, ehdottomasti.

Katja 02. päivä lokakuuta 2011

EMP:llä on ihan mieletön valikoima kaikenlaisia vaatteita ja tuotteita kotiin ja lahjaksi. Itse olen löytänyt vaikka mitä sieltä, ja pyydänkin aina lahjaksi EMP:n lahjakortteja jotta saisi tilattua lisää :)

thedarkwolf 02. päivä lokakuuta 2011

EMP on mahtava! itsehän löysin sieltä SlipKnot laukun! se on todella hyvä :) ja tulevaisuudessa ostan ehkä vielä jotain sieltä. \../ “rock isn’t music, it’s lifestyle”

Rnikor 02. päivä lokakuuta 2011

Emp on kyllä kaikin puolin loistava kauppa mutta postikuluja ja toimitusaikaa voisi kyllä hieman pienentää.

Stebu12 02. päivä lokakuuta 2011

Mahtava kauppa,,halvat hinnat ja helppokäyttöinen nettisivusto !

Sciurus 02. päivä lokakuuta 2011

EMPllä on hyvät valikoimat kaikenmaailman bändikamaa, ja asenteellisempia tuotteita, paidoista ja sormuksista aina kahvikuppeihin ja suihkuverhoihin saakka. Itse olen puljusta monta kertaa tilannut. Kiitämme tuotevalikoimaa, moitimme hieman korkeita hintoja.

-BlackMetalLover- 02. päivä lokakuuta 2011

EMP : n valikoima on ehdottoman hyvä , tuotteet ovat kestäviä & laadukkaita ja hinta – laatusuhde on hyvin kohdallaan . Olen kyseiseen yritykseen tyytyväinen & aion jatkaa tilailua heiltä jatkossakin ! :)

mieka 03. päivä lokakuuta 2011

Laaja valikoima, kyllä löytyy kaikkea pukeutumiseen,
sisustukseen ja musiikinkuunteluun
Pientä satsia tilattaessa postimaksu tuntuu aika kalliilta…
ja joillakin tuotteilla on kyllä hieman kalliimpi hinta jos vertailee muihin firmoihin, mutta empllä on paljon tuotteita joita ei paljon muualta löydy. Ja tuotteet ovat kyllä laadukkaita. Palautus/vaihtosysteemi
toimii

Marcuz 03. päivä lokakuuta 2011

EMP:ltä löytyy kaikki mitä muista kaupoista ei löydy hinta on joskus vähän kallista mutta on ne tuotteet hyvän laatuisisa

Fool 04. päivä lokakuuta 2011

Paljon löytyy ainakin meikäläiselle sopivia tuotteita ja bändien yksinoikeudella myytävät tuotteet ovat hieno lisä, mutta tosiaan suuret postikulut ja toimitusajan pituus rassaavat. Saataisiinpa varasto myös Suomeen!

SandCube 05. päivä lokakuuta 2011

Miesten goottivaatevalikoima turhan kapea, etenkin housujen osalta mutta yleisesti ottaen loistava kauppa kaikille bändi-, kauhu- jne vaatetusta suosiville.

Saint&Sinner 06. päivä lokakuuta 2011

Loistavat tuotevalikoimat monille eri genreille! sivujen käyttö on helppoa ja bonusjärjestelmäkin löytyy meille enemmän rahaa netissä käyttäville :)

ei hirveästi mitään valitettavaa kun palvelukin on ollut hyvää ja toimitettu mitä pitikin

Saija 06. päivä lokakuuta 2011

Tein tuossa pari viikkoa sitten tilauksen EMP:ltä ja toissapäivänä paketti tuli postiin. Ei nyt mitenkään erikoisen nopeaa toimintaa, mutta ymmärrettävää, sillä tuotteethan tulevat Saksasta. :) Tilaamani kaksi toppia olivat kumpikin hieman liian pieniä vaikka piti olla oikeaa kokoa, joten palautukseen menevät. Muuten olen kuitenkin tuotteisiin tyytyväinen. Miinusta myös siitä, että olin tilannut eräät korvikset joiden kokoa oli huomattavasti suurennettu EMP:n nettisivuilla. Myös postikulut olivat melko suuret. Voin kuitenkin suositella kyseistä nettikauppaa muillekkin, sillä EMP:llä on laaja valikoima erilaisia vaatteita ja tavaroita ja laadultaan ne ovat hyviä! :)

Jak3 07. päivä lokakuuta 2011

Olen tehnyt nyt 5 tilausta EMP:ltä ja jokakerta ollut enemmän kuin tyytyväinen palveluun, tuotteisiin ja hintoihin.

tibe 08. päivä lokakuuta 2011

itse olen muutamaanki otteeseen tilaillu tuolta emp:ltä ja kyllä se on aina toiminu aivan moitteettomasti. valikoima on tosi laaja kun on bändikamaa, julisteita, ihan vaan gootti vaatteita ja kaikkea muutakin stendarista kahvikuppiin

Elli 11. päivä lokakuuta 2011

Olen tilannut useita kertoja eikä ikinä ole ollut pahaa sanottavaa mistään. Loistava postimyyntifirma! :)

Makke 12. päivä lokakuuta 2011

Olen ollut todella tyytyväinen EMP:n tuotteisiin. Tälläkin hetkellä odotan tilausta. Ainoa mistä voisi antaa miinusta on kalliit hinnat.

DreamCracker 12. päivä lokakuuta 2011

EMP on edullinen nettikauppa. Tuotelehdet ovat ilmaisia ja niitä saa esim. R-kioskeilta tai EMP:n sivuilta kotiin kannettuna :) EMP:ltä tilaaminen on helppoa, tilaukset tulevat oikeasti perille, postikulut eivät ole kovin suuret ja muutenkin palvelu toimii mainiosti! Palautus mahdollisuudet ovat myös hyvät eikä toimitus aika oli kovin pitkä. Tuotteita on myös monipuoisesti kaikille. Laatusuhde on myös loistava!

Garelia 12. päivä lokakuuta 2011

Olen tilannut monesti EMP:ltä tuotteita ja olen aina saanut sitä mitä olen halunnut. Suosittelen. :)

P 17. päivä lokakuuta 2011

EMP:ltä olen tilannut monenmoista tavaraa ja olen ollut todella tyytyväinen saamaani palveluun. Kokotaulukot heittävät aikalailla, mutta se on ihan ymmärrettävää, kun kuitenkin myytävänä on monien eri valmistajien tuotteita.
Hinnatkaan eivät ole aivan mahdottomat.

Helviira 24. päivä huhtikuuta 2012

EMP on hyvin edustettuna festareillakin (vaikka se olis vaan postimyyntiständi) ja aina saa kaikilla tavoilla jonkun vastaamaan kysymyksiin. Katalogi alkaa olla jo melko hakuteos ja levymyynti on selvää plussaa! Vielä kun saisi miesten matskua pienemmällä koolla, ni sais tällanen pieni nainenkin haluamansa äijäreleet ilman hirveitä joogailuja ompelukoneella…myös kenkiä huomio!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.