Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

DefShop.fi

Tällä yrityksellä (DefShop.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

DefShop.fi

  • Nettivaatekauppa DefShop myy miesten ja naisten vaatteita sekä asusteita, mukaan lukien erilaisia kenkiä. Vaikka kaupassa on lähinnä streetwear-vaatteita, löytyy valikoimasta esimerkiksi naisille ja miehille goottihenkisiä saappaita Dr. Martensilta, Jumexilta, Glamorous Rockilta. Valikoimassa on myös mm. nahkatakkeja.
  • Verkkokauppa sijaitsee osoitteessa www.def-shop.fi.

Tilatut tuotteet voidaan toimittaa UPS:n tai DHL:n kautta. Maksutavoiksi hyväksytään tilisiirron ja PayPalin lisäksi luottokortit. Toimitusmaksut ovat 8,55 €. Toimitusaika on normaalisti 4–5 päivää jos tilaus maksetaan tilausta tehtäessä.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.