Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Black Clothing Hiiden

Tällä yrityksellä (Black Clothing Hiiden) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvakaappaus Black Clothing Hiiden nettisivujen etusivusta, jossa musta tausta ja teksti valkoisella.

  • Black Clothing Hiiden on turkulainen ompelimo, jonka myymälässä on myynnissä myös muiden käsityöläisten tuotteita. Valikoimassa on esimerkiksi vaatteita, nahkapussukoita ja -rannekkeita, koriste-esineitä ja niittivöitä.
  • Nettikauppaa ei ole, mutta tuotteita voi tilata sähköpostilla. Nettisivujen osoite on www.bchiiden.com.

Black Clothing Hiiden sijaitsee Turussa linja-autoaseman korttelissa. Ompelimossa on valmiiden tuotteiden ja tavaroiden lisäksi tavallisen ateljee–ompelimon palvelut: mittatilausvaatteet ja -asusteet sekä korjausompelu. Yrittäjä järjestää myös erilaisia kursseja. Lisätietoja Black Clothing Hiiden palveluista kerrotaan esimerkiksi sen Facebook-sivuilla.

Yhteystiedot

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.