Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Cloudberry Lady

Tällä yrityksellä (Cloudberry Lady) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Cloudberry Lady

  • Cloudberry Lady on Hämeenlinnasta käsin toimiva yritys, joka on ottanut tehtäväkseen tarjota asiakkailleen satumaisia vaatteita kaikenikäisille prinsessoille. Valikoiman tuotteet ovat lolila-tyylisiä.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.cloudberrylady.com.

Yrityksen tuotevalikoimaan sisältyy paidat, takit, hameet, mekot. Lisäksi nettisivuilla olevan kaupan valikoimassa on sekalaisia tuotteita, kuten korvakoruja ja kasseja. Tuotteiden tilaaminen tapahtuu lähettämällä tilaus sähköpostitse osoitteeseen cloudberry.lady@gmail.com. Paluuviestissä lähetetään tilausvahvistus ja maksuohjeet. Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut.

Tuotteita ei lähetetä toistaiseksi ulkomaille. Cloudberry Ladyn myymissä tavaroissa on 40 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Yrityksen puhelinnumero on 0400 746 934.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.