Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Ompelimo Tarja Oso

Tällä yrityksellä (Ompelimo Tarja Oso) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvassa Ompelimo Tarja Oson nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus

  • Helsinkiläinen Ompelimo Tarja Oso Ky valmistaa mittatilaustyönä yksilöllisiä vaatteita, kuten korsetteja nahasta ja PVC:stä.
  • Ompelimon nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.tarjanompelimo.com.

Ompelimo Tarja Oso valmistaa vaatteita naisille, miehille ja lapsille arkeen ja juhlaan. Töiden hinnoittelu määräytyy työhön käytettävän ajan mukaan. Kankaat ja tarvikkeet lisätään hintaan ja ne veloitetaan ennakkomaksuna. Esimerkkihintoja:

  • Hame alkaen 60 €
  • Housut alkaen 80 €
  • Takki alkaen 250 €

Ompelimo Tarja Oso

  • Osoite: Pengerkatu 29 b 57, 00500 Helsinki
  • Puhelinnumero: 050 441 1482
  • Sähköpostiosoite: tarja.oso@tarjanompelimo.com

Kommentit

Julkaisu Ompelimo Tarja Oso on saanut yhteensä 3 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Rebel1 27. päivä maaliskuuta 2012

Halukkuutta ei löytynyt etsiä hiukan erikoisempaa sävyä ruskeaa nahkaa vaatteen tekoon,vaan yhteyden pito tyssäsi siihen.Ei kovin kaksista asiakaspalvelua.Ompelijana voi olla asiansa osaava…en tiedä.

RosieBlack 13. päivä huhtikuuta 2012

Itse olen teettänyt hänellä paljon vaatteita, mm. upean teräsluitetun vyötärökorsetin, villakangastakkeja, monia housuja, paitoja, hameita yms., myös miehelleni, eikä koskaan ole ollut mitään valittamista, on erittäin ammattitaitoinen ompelija! Sen tiedän, että hän on nyt hyvin raskaassa elämäntilanteessa (mistä on voinut lukea esim. iltapäivälehdistä sekä yrityksen fb-sivulta), mikä on valitettavasti varmasti vaikuttanut edellisen kommentoijan saamaan asiakaspalveluun. Ei ole helppoa olla yksityisyrittäjä, kun töitä on tehtävä, vaikka maailma ympärillä kaatuisi.

Rebel1 16. päivä huhtikuuta 2012

Ymmärrettävää,jos elämäntilanne on vaikea,mutta eihän sitä voi asiakas tietää!En ole osannut yhdistää mitään iltapäivälehdistä enkä mistään fb sivuilta,että yrittäjän tilanne on raskas.
Sopivan väristä nahkaa löytyi ja kuten myös ompelija,joka työn otti vastaan,että asia on hoidettu.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.