Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

NanaStar Oy

Tällä yrityksellä (NanaStar Oy) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

NanaStar.fi

  • NanaStarin nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.nanastar.fi.
  • Verkkokaupan valikoimaan kuuluu erilaisia vaatteita ja asusteita, kuten paitoja, toppeja, huppareita, housuja ja leggingsejä, sekä Herman’s Amazingin hiusvärejä.

NanaStar toimi vuodesta 2011 saakka näihin päiviin asti nimellä Na-clothing. Nettikaupan uudistamisen yhteydessä myös sen nimi muuttui. Nettikaupan lisäksi NanaStarilla on omat Facebook-sivut.

Yhteystiedot

  • Sähköpostiosoite: nanastarfi@gmail.com

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.