Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Dark Star

Tällä yrityksellä (Dark Star) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Dark Starin nettisivuston etusivusta otettu kuvakaappaus, jossa näkyy verenpunaista taustaa vasten harmaa laatikko, jossa pieniä laatikkoja, joissa tuotekuvia ja tekstiä. Vasemmassa laidassa mustapohjainen pystypalkki, jossa pikkukuvia.

  • Dark Star on tukkukauppa, jonka tuotevalikoimaan kuuluu vaatteiden lisäksi asusteet, korut ja koriste-esineet.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.darkstar.fi

Dark Starin nettikaupasta voi tilata vaatteita ja asusteita, kuten laukkuja, henkseleitä ja straps-remmejä. Jälkimmäinen tuoteryhmä tarkoittaa puuvillaisia remmejä, joiden pituus on 1 metri. Niissä on lukot molemmissa päissä.

Yrityksellä ei ole enää myymälöitä, sillä Dark Star on nykyään vain tukkukauppa. Dark Star toimii Hell Bunny ja Mercy -tuotemerkkien edustajina ja Dead Threads ja Boy London -tuotemerkkien maahantuojina Suomessa.

Tuotteiden toimitus

Nettikaupasta tilattujen tuotteiden toimitusaika vaihtelee viikosta kolmeen viikkoon. Tuotteet voi maksaa joko postiennakolla tai Sampo-pankin verkkomaksulla tilauksen yhteydessä.

Toimituskulut ovat postiennakolla 10 € / tilaus, verkkopankkia käytettäessä 7 € / tilaus. Minimitilausrajaa ei ole.

Tuotteiden vaihto ja palautus

Dark Starilta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja puhtaita.

Tuotteita voi palauttaa täyttämällä tuotelähetyksen mukana tulleen lähetyslistan alaosassa olevan lomakkeen, johon tulee ilmoittaa myös miksi tuote halutaan palauttaa tai vaihtaa.

Mikäli palautettava tuotepaketti paina alle kaksi kilogrammaa, tulisi yrityksen osoitetiedot kirjoittaa paketin päälle. Jos paketin paino on enemmän kuin 2 kg, tulisi käyttää postista saatavaa pakettikorttia, mikä liimataan paketin päälle. Yritys maksaa asiakaspalautuksen postimaksun.

Kommentit

Julkaisu Dark Star on saanut yhteensä 29 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Jontse 22. päivä marraskuuta 2007

Ostin kyseisestä liikkeestä Dead Threadsin Mustat renksuhousut, eikä niissä kestänyt napin kiinnitys edes kuukauden käyttämistä, tuotteiden laatu hintaansa nähden todella ala-arvoista.

Dark star 28. päivä tammikuuta 2008

Kyseisen merkin housujen napit on kiinnitetty ompelemalla koneellisesti, joten sitä ei ole päätelty. Muutama lisäpisto ennen käyttöön ottoa kannattaa. Uuden napin saa helposti ommeltua paikoilleen.

Dark star 11. päivä helmikuuta 2008

Uusia vaatteita saapunut liikkeisiimme viime viikon aikana!!! Hameita, mekkoja, housuja, korsettitoppeja. Tervetuloa tutustumaan! =D

Dark star 15. päivä maaliskuuta 2008

Nyt ollaan Oulussa avoinna myös maanantaisin, eli tervetuloa tutkailemaan kevään uutukaisia, jotka lähiaikoina alkavat liikkeeseen ilmestymään! =)

Petri 26. päivä huhtikuuta 2008

Dark Starin nettisivut ovat tänään lukossa. Siellä on ilmeisesti joku huoltotyö menossa, kun kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa. Toivottavasti saavat pian nettishoppinsa kuntoon.

Sasuko 05. päivä toukokuuta 2008

Miksi tuonne Dark Starin nettisivuille yrittäessä pomppaa esiin joku ihmeen käyttötunnuksen ja salasanan kysyntä? Turhautti kun ei päässyt edes sivustoa katsomaan. Tilaaminenkin varmasti jää kun ei koko sivustoakaan nää.

Beibo 08. päivä toukokuuta 2008

Vieläkö tää liike on olemassa, kun ei webbisivut toimi.. Muistaakseni viimevuoden puolella oli nettisivuilla tietoa, että päivitetään tammikuun 2008 aikana… Nyt ei oo sitten koko sivuja.. :(

Dark Star 14. päivä toukokuuta 2008

Moi! Liikkeet yhä tallella! Nou hätä. Nettisivujen päivitys vaan vie nyt kovasti aikaa, mutta toivottavasti pian taas aukeilevat, kärsivällisyyttä… ;)

Dark Star 16. päivä toukokuuta 2008

No niin, nyt ovat nettisivut aukaistu! Tervetuloa tutustumaan. Tuotteita lisäillään pikkuhiljaa.

jenna 02. päivä syyskuuta 2008

Hei! onkos teille tullut englannista uutta lastia kun odottelisin tässä eräitä housuja joidenka pitäisi tulla tässä syyskuun aikana

Petri 03. päivä syyskuuta 2008

Jenna, suosittelen sinua kääntymään suoraan Dark Starin nettisivujen puoleen, koska sieltä löytyy yrityksen sähköpostiosoite ja muut yhteystiedot. Dark Star ei välttämättä kovin usein tätä esittelysivua ehdi vilkaisemaan, joten kysymykseesi saat nopeimmin vastauksen lähentelemällä suoraan firmaa näissä merkeissä.

Jontse 03. päivä marraskuuta 2008

Darkstar on lopettanut oulussa liikkeensä, oulun liikkeen ovessa luki “Liike Suljettu, Kiitämme asiakkaitamme”.

Kovaa on kapitalismin aikana menestyminen..

Mimmu 26. päivä marraskuuta 2008

On se loppunu Oulusta. Tilat tyhjänä.

harmaalintu 10. päivä tammikuuta 2009

ketä oikein tuo kaupan arvostelu “suosittelen/kelju kauppa” oikein palvelee? dark starinkin tapauksessa selkeästi joku on vaan klikkailut ihan sikana tuota keljua… :D eihän tuossa ole mitään pointtia!

Petri 11. päivä tammikuuta 2009

Antaahan se arvostelu vähän suuntaa firman maineesta, mutta ei se tietenkään hirveän luotettavasti mittaa putiikin toimintaa millään asteikolla. Jokainen käyttäjä voi mielestäni antaa tuohon arvosteluun vain yhden äänen (myönteinen/kielteinen) kaupan esittelysivua kohden.

Gornelia 14. päivä tammikuuta 2009

Tehkää asialle jotain ettei turhat arvostelut tule kaupoille. Esim pakollinen kommentointi myös siihen.
Eli siis melkein kaikki kaupat ovat saaneet keljukauppa arvostelua, ja tuskin aiheellisesti. muutko kaupat arvostelemassa?

harmaalintu 28. päivä tammikuuta 2009

“Jokainen käyttäjä voi mielestäni antaa tuohon arvosteluun vain yhden äänen (myönteinen/kielteinen) kaupan esittelysivua kohden.”

Eipä muuten edes pidä paikkaansa!

Alathemtar 29. päivä tammikuuta 2009

Niin mut hienoa kun laittavat sellaisillekin keljukauppa joilla ei ole toimintaa ollut tai saatika asiakkaita o_O

Petri 03. päivä helmikuuta 2009

Se mahdollisuus antaa Hyvä kauppa tai Kelju kauppa -piste otetaan pois tässä lähiaikoina mikäli se nyt tosiaan teistä tuntuu tarpeettomalta. Kommentoikaa siis jos koette sen hyödyttömäksi.

Alathemtar 03. päivä helmikuuta 2009

No ne todellakin tuntuu huonoilta. Olisi edes pakollinem kommentointi siinä…

harmaalintu 04. päivä helmikuuta 2009

näistä “pisteistä” vaan näkee selkeästi että ovat vääristyneitä – eivät tunnu pitävän paikkaansa monenkaan kohdalla.

Petri 06. päivä helmikuuta 2009

Okei, hyvä on. Tahtoonne on taivuttu ja ne pisteytykset on nyt otettu pois näkyvistä. Jos tulee muita kehitysideoita näihin esittelysivuihin, laittakaahan kommenttia tai sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net.

Missmurder 09. päivä toukokuuta 2009

Kuulin huhua että Lahden Dark stars suljettaisiin. Itse asun Lahdessa ja olisi kiva saada infoa onko näin käymässä, koska muuten joutuisin ravaamaan helsingissä ostamassa vaatteet

Petri 08. päivä heinäkuuta 2009

Ilmeisesti Lahden Dark Star on tosiaan lopettamassa tai jo lopettanut, koska yritys aikoo jatkaa toimintaansa vastaisuudessa tukkumyyntiliikkeenä.

Shoppihirmu 13. päivä heinäkuuta 2010

voih! kaikki hyviltä tuntuvat kaupat ovat lopettamassa tai muuten vain vaikeuksissa, ihan kuten se joybootsikin (lukekaa vaikka sen kommentit).

Hime 14. päivä maaliskuuta 2011

Vieläkö liike toimii kun ei nettisivut aukee??

under construction 05. päivä toukokuuta 2011

Kauppa on ollut under construction jo puolitoista vuotta, että tuskinpa enää aukeaa..

Petri 05. päivä toukokuuta 2011

Taitaa pitää paikkansa. Tieto lisätään esittelysivulle.

Marina 24. päivä elokuuta 2015

Olisiko kenellä kiinnostusta ostaa Sukkanen.com loppuvaraston. Puolisolla ollut verkkokauppa jo pitkään mutta aika ei enää riitä. Hänellä on myynnissä tällä hetkellä sukkanen.com sivuilla olevat tavarat ja myy ne erittäin halvalla.
Jos kiinnostusta löytyy niin otathan minuun yhteyttä niin voin toimia välittäjänä.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.