Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Nitrobabe

Tällä yrityksellä (Nitrobabe) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Nitrobabe

  • Nitrobabe Oy:lla on sekä verkkokauppa, että perinteinen kivijalkamyymälä. Nitrobaben myymälä sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, lähellä Stockmannia ja rautatieasemaa.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.nitro-babe.com

Nitrobaben tuotevalikoimaan kuuluu rock’n‘roll-, punk- ja goottihenkisiä vaatteita ja asusteita. Heillä on lisäksi oma mallisto — tekevät myös mittatilauksesta vaatteita. Yritys tuo maahan mm. seuraavia tuotemerkkejä: Pleaser / Demonia, Darkside, T.U.K., Collectiff, Lucky13 ja Liquor Brand.

Tilattaessa tuotteita yrityksen nettikaupasta, lisätään tilauksen loppusummaan postitus- ja käsittelykulut — vaatteiden sekä asusteiden osalta ne ovat 7 euron luokkaa. Mikäli tilaukseen kuuluu kenkiä, toimituskulut ovat 10 € / tilaus. Postiennakolla tilattaessa postitusmaksuihin lisätään 3,5 euron postiennakkomaksu. Kannattaa huomioida, että jos postiennakolla tilattua pakettia ei noudeta, Nitrobabe ei enää sen jälkeen toimita ko. asiakkaalle postiennakolla. Lisäksi noutamattomien postiennakkolähetysten postimaksut peritään tilaajalta jälkikäteen. Minimitilausrajaa ei ole, mutta normaalit toimituskulut lisätään tilauksen summaan joka tapauksessa. Tilaus lähetetään joko kirjeenä tai postipakettina, mutta tapauskohtaisesti ja erikseen sovittaessa toimitus onnistuu myös Matkahuollon rahtina.

Tuotteet pyritään toimittamaan 3–5 arkipäivän sisällä siitä kun tilauksen maksu on kirjautunut Nitrobaben tilille — postiennakkotapauksissa noudatetaan samaa periaatetta. Nitrobabe kuitenkin varaa oikeuden toimittaa tuotteet viimeistään kahdeksan (8) viikon kuluttua tilauksen tekemisestä, mikäli tilattavaa tuotetta ei löydy varastosta. Jälkimmäisessä tapauksessa yritys tiedottaa tilanteesta asiakkaalle ja pyytää varmistuksen siitä, halutaanko tuote todella tilata.

Nitrobabe toimittaa postitse myös mittatilausvaatteita, joilla ei tosin ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Nitrobaben yhteystiedot:

  • Osoite: Otavalankatu 9, 33100 Tampere
  • Aukioloajat: Maanantaisin 12–18, ti–pe 11–18 ja lauantaisin 11–16
  • Puhelinnumero: 045 112 5262
  • Sähköpostiosoite: shop@nitro-babe.com

Kommentit

Julkaisu Nitrobabe on saanut yhteensä 14 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri 20. päivä marraskuuta 2006

Nitrobabe Oy kertoo täällä Gootti.net:in keskustelufoorumilla, jotta Nitrobaben verkkokaupan avaaminen on venähtänyt muiden kiireiden & yllätysten vuoksi. Keskustelufoorumille 17.11. jätetyssä viestissä Nitrobaben väki arvelee verkkokaupan kuitenkin ilmestyvän Internetiin joidenkin viikkojen kuluttua.

Petri 02. päivä joulukuuta 2006

Nitrobaben verkkokauppaa odotellessa yritys kehottaa nettisivuillaan kliksuttelemaan joulukalenteria, josta voi saada erinomaisia tuotteita alennetuin hinnoin. Tämän päivän tarjoustuotteisiin kuuluu Demonian laukut, joiden hinnasta on repäisty 15 euroa pois! Tarkempia (hinta)tietoja löytyy luonnollisesti firman nettisivuilta.

Petri 20. päivä joulukuuta 2006

Yritys avaa verkkokauppansa joulukuun aikana! Nitrobabe-joulukalenterin luukku n:o 20 paljastaa, että kaikkien housujen hinnoista on repäisty pois 20 prosenttia.

kahukas 22. päivä tammikuuta 2007

Terve,

Nitro-Babe on saanutkin verkkokauppansa auki pitkän puurtamisen jälkeen.

Petri 29. päivä maaliskuuta 2007

Firma lisäsi muutama päivä sitten tuotevalikoimaansa uusia tavaroita, kuten kenkiä ja koruja.

Petri 26. päivä huhtikuuta 2008

Nitrobaben tiimi tiedottaa vappuaattona tapahtuvan mullistuksia. Myös Nitrobaben uusi kevät- ja kesämallisto julkaistaan lähiaikoina. Muotinäytös ja hyvät bileet tiedossa vapun alla. Kaupungin parhaimmat vappubileet aiotaan järjestää Bar Infernossa, osoitteessa Tuomiokirkonkatu 17, 30. päivä. Eli vappuaattona. Tarkempia tietoja tästä illanvietosta löytyy Nitrobaben nettisivuilta, jossa on sellainen osio kuin “Tapahtumat” heti siinä etusivulla.

Nitrobabe 24. päivä toukokuuta 2008

NITROBABE MUUTTAA JA LAAJENEE!

Nitrobabe muuttaa kulman taa Otavalankadun puolelle isompaan ja entistä ehompaan liiketilaan. Muutto tapahtuu heinäkuun alussa.

Samaiseen liiketilaan muuttaa myös Kampaamo sekä MakeUpStudio – nyt siis kokonaisvaltaista palvelua kirjaimelliseti FROM TIP TO TOE – päästä varpaisiin.

Ja sitä ennen tietenkin muuttomyynti kesäkuun lopussa!

Osoite heinäkuusta —-) Otavalankatu 9, 33100 tre

Nitrobabe Oy 20. päivä lokakuuta 2008

Nitrobabessa taas uutuuksia mm. mekkosia joka lähtöön!

Muutakin uutta sattuu ja tapahtuu samassa osoitteessa! Samaan liiketilaan – Nitrobaben alakertaan – avaa lokakuun loppuun mennessä Hexa666 tatuointiliike PRECIOUS TATTOO!
Nyt siis samankaton alta – Vaatteet – Kengät- Asusteet
+ Kampaamo
+ Tatuoinnit
Tervetuloa!!!!

TheMistress 18. päivä tammikuuta 2009

En koskaan muistanut kiittää, mutta nyt oikein suuret kiitokset punaisesta mekosta, jonka ostin viime kevään ylioppilasjuhliini. Kaikki olivat kateellisia :) Niin, ja kauppa toimi kaikin puolin hyvin. Otaksuisin, että myös tulevaisuudessa voisin jotain teiltä ostaa.

Ida :) 09. päivä huhtikuuta 2009

olen ollut tyytyväinen ostamiini mekkoihin, aivan ihania mutta harmikseen en ole käyttänyt niitä kuin muutamankerran mutta ko tää kevät kääntyy kesäks niin varmasti tulen käyttämään mekkojani enemmän :)

A 10. päivä joulukuuta 2009

Ostin vastikään kengät sekä kahdet sukat. Postitus oli todella nopeaa ja tuotteet miellyttivät kaikinpuolin. Suositteluni ja kiitokset hyvästä palvelusta!

miukulainen 10. päivä joulukuuta 2009

Tuotteissa ei ole ollut mitään vikaa, mutta postitus on takkuillut joka kerta. Vaikka joka kerta olen täyttänyt tilauslomakkeen huolellisesti, kyllä tahdon postituksen, niin kaupassa oletetaan että noudan tuotteet..hei haloo asun toisella puolella Suomea, totta kai tulen Tampereelle noutamaan tuotteet?! Sen lisäksi nimeni on ollut useasti väärinkirjoitettu tilauksissa, esim.sukunimi ihan väärin, selitäpä Postissa sitä jos kysyvät… Eli pikkuisen enemmän toivoisin nettiputiikin pitoon huolellisuutta ;)

Nitrobabe 20. päivä tammikuuta 2012

Nyt alakerrasta löytyy oma poikain puoli, NITROBOY, miesten vaatteet, asusteet yms. www.nitro-boy.com

Nitrobabe myös kuittaa edellisen kommentin ja pahoittelee tapahtunutta ja mieliharmia. Nettikaupassa olleet ongelmat mm. postitustapojen epäselvyys on korjattu:).

Lopettanut 24. päivä joulukuuta 2014

Kauppa lopettanut, nettisivut eivät toimi

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.