Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Wicked.fi

Tällä yrityksellä (Wicked.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Wicked.fi-nimisestä nettikaupasta otettu kuvakaappaus. Taustaväri on valkoinen ja kuvassa keskellä suuri sisältöalue, jossa tekstiä ja alusvaatteiden tuotekuvia. Vasemmalla ja oikealla kapeat sivupalkit.

  • Wicked.fi on Sadkitten Storesin verkkokauppa. Yrityksen edustamaan tuotevalikoimaan kuuluu yli 60 000 tuotetta ja verkkokaupassa on tällä hetkellä noin 2000 tuotetta. Tuotteiden toimitusajat ovat yleensä kuuden ja 16 päivän välillä.
  • Suomalainen verkkokauppa Wicked.fi toimii osoitteessa www.wicked.fi.

Valikoimaan kuuluu runsaasti kenkiä, joista osa on sandaaleja ja naisten matalia kenkiä, mutta kenkärepertuaari sisältää runsaasti myös goottihenkisiäkin jalkimia ja saappaita myös miehille. Wicked.fi myy myös klubivaatteita, eroottisia asuja, koruja, laukkuja, rooliasuja, iltapukuja ja pukuja. Tuoteryhmiä on 40 kappaletta.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi maksaa Visa Electronilla, Visalla, MasterCardilla tai American Expressillä (PayPal). Tavaroiden toimitusaika on keskimäärin 6–16 arkipäivää suurimmalle osalle tuotteista, mutta suoraan varastosta lähetettävien tuotteiden osalta toimitus on keskimäärin 1–3 arkipäivää.

Kommentit

Julkaisu Wicked.fi on saanut yhteensä 5 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kimmo 12. päivä marraskuuta 2010

Tilasin tuotteita kesällä 2010 tuolta yritykseltä. Kahden kuukauden odottelun jälkeen en saanut tuotteita. Kysyessäni kahdesti miksi toimitus viipyy en saanut vastausta.

Kun sitten peruin tilauksen sain yllättäen vastuaksen, jossa luvattiin varmistaa asia ja palauttaa rahat, mutta tähän päivään mennessä rahoja ei ole palautettu.

Sivustot näyttää oikeilta ja virallisilta, mutta toiminta on petoksellista. Sivustoakaan ei ole päivättä 2009 jälkeen, mikä vahvistaa epäilyä huijaussivustosta.

Yrityksellä lienee tapana vastata joihinkin sähköpostiviesteihin, mutta tuotteita ne ei toimita tai rahoja ei palauta.

ÄLKÄÄ TILATKO MITÄÄN wicked.fi:stä tai sadkitten.com:sta.

:E 10. päivä tammikuuta 2011

Minäkin suosittelen kiertämään kaukaa. Sain sentään rahani takaisin otettuani ensin yhteyttä kuluttajavirastoon.

WARNING!!! WARNING!! 05. päivä toukokuuta 2011

Wicked on sadkitten.com:in omistuksessa, kaikkialla varoitellaan näistä huijareista, jotka ottavat rahat, mutta eivät anna tilattuja tuotteita, poliisin kanssa saa mennä rahojaan ovelta hakemaan. ÄLKÄÄ TILATKO TÄÄLTÄ MITÄÄN!!!

hhammaren 24. päivä syyskuuta 2012

niin totta se on tilattiin 2011 toukokussa wikcedellilä syntymäpäivä lahjaksi valkoset gogo saappaat ja maksettiin kesäkjuussa ja tehtiin myös ilmoitus poliisille ja mitään ei ole kuulunut ei rahoista eikä saappaista joten alkää tilatko moisesta firmasta mitään hhy helsinki

leena lenkola 16. päivä elokuuta 2013

tilasin mainitusta liikkeest’ valkoiset reisisaappaat ja maksoin ne aktian verkkopankkiin ja t’h‘n p’iv’‘n menness’ ei reisisaappaitani ole4 kuulunu eik’ n’kynyt asian olen j’tt’nyt poliisille koko firma on haihtut espoosta varokaa mainittua fermaa

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.