Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

RockRoad

Tällä yrityksellä (RockRoad) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

RockRoadin nettisivuston etusivusta otetussa kuvakaappauksessa näkyy verenpunainen tausta ja sen keskellä kellertävä lappu, jossa pientä pränttiä ja alaosassa punaisia nappuloita. Kuvan yläosassa RockRoadin logo mustalla värillä ja goottilaisin

  • RockRoad myy bändien virallisia fanituotteita ja muuta underground-tavaraa. Yritys myös painattaa yhtyeille ja yrityksille esimerkiksi lippiksia, t-paitoja jne.

RockRoadShopissa myydään bändipaitoja, lastenvatteita, hihamerkkejä, selkälippuja, lippiksiä, pipoja ja päähineitä, vöitä, käsirannekkeita, hikinauhoja. Tuotevalikoimaan sisältyy myös korut ja helyt, laukut ja lompakot sekä kellot ja kallot.

Tilattaessa tuotteita RockRoadin nettikaupasta tuotteet voi maksaa ennakkomaksulla, postiennakolla ja Nordean sekä Sammon verkkomaksulla. Myös yleisimmät luottokortit, kuten Visa, Master Card, sekä myös Visa Electron käyvät. Tuotteiden toimituskulut ovat viisi (5) euroa huolimatta tilauksen koosta ja painosta. Postiennakolla toimitettaessa toimituskuluihin lisätään 3,3 euron suuruinen postiennakkomaksu. Yli 70 euron arvoiset tilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Varastotuotteet toimitetaan yleensä 3–5 arkipäivän kuluttua tilauksesta. RockRoadShopin tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotepalautuksia varten on syytä ottaa yhteyttä yritykseen sähköpostitse.

RockRoadilla on nettikaupan lisäksi varastomyymälä Helsingin Kalliossa. Myymälä sijaitsee neljännen linjan ja Papinkadun kulmassa. Liikkeen tarkka osoite on 4-linja 17–19, 00530 Helsinki. Kivijalkamyymälä on avoinna keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin ajalla 13–18 sekä lauantaisin kello 11–15 välisenä aikana. Muina päivinä myymälä on suljettu. RockRoadin kaupan puhelinnumero on 09 321 8877. Sähköpostiosoite on info@rockroad.fi.

Kommentit

Julkaisu RockRoad on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Mikä tämä on? 04. päivä joulukuuta 2009

Osoitteesta ei löydy kauppaa, vaan tällainen:
“This page is used to test the proper operation of the Apache HTTP server after it has been installed. If you can read this page, it means that the Apache HTTP server installed at this site is working properly.

————————————————————————————————————————

If you are a member of the general public:
The fact that you are seeing this page indicates that the website you just visited is either experiencing problems, or is undergoing routine maintenance.

If you would like to let the administrators of this website know that you’ve seen this page instead of the page you expected, you should send them e-mail. In general, mail sent to the name “webmaster” and directed to the website’s domain should reach the appropriate person.

For example, if you experienced problems while visiting www.example.com, you should send e-mail to “webmaster@example.com”.

For information on Fedora Core, please visit the Fedora Project website.”

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.