Gootti.net

www.totentanz.fi

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Cybershop.fi ja Totentanz esittelysivuja.

Purple Octopus

Tällä yrityksellä (Purple Octopus) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Purple Octopus

  • Purple Octopus on Facebookissa toimiva kauppa, jossa myydään uniikkeja gootti- ja rock-henkisiä koruja, joita voi tilata joko yksityisviestitse tai sähköpostitse.
  • Yrityksen Facebook-sivut sijaitsevat osoitteessa www.facebook.com/lumissaspurpleoctopus.

Yrittäjän sähköpostiosoite on lumissa@europe.com. Toimituskulut Suomeen ovat 1,5 euroa / tilaus riippumatta tilauksen koosta. Useat myynnissä olevista koruista ovat uniikkeja, kaikki käsintehtyjä.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat

  • SYNΛPSI - Syyskauden aloitus! La 5.9.2015. Wäiski, Helsinki
    Lauantai 5.9.2015 Ravintolalaiva Wäiski (Hakaniemenranta 11, Helsinki) Alkavan syksyn kunniaksi on ilo kutsua kaikki elektronisen musiikin vaihtoehtoisemmasta puolesta kiinnostuneet Ravintolalaiva …
  • Pulina pub, Turku, la 3.10.2015
    Eilen taas puhuin omistajan kanssa. Miitin kunniaksi päätimme laittaa pienen arvonnan pystyyn. Ideanan olisi myös laittaa mustia ilmapalloja kiinni ym. Pulina pub, Raunistulan Puistotie 78. Buss…