Gootti.net

Tyylikkäille synkistelijöille www.totentanz.fi

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Underground Store & Piercing Studio ja Pahis Kauppahuone esittelysivuja.

Purple Octopus

Tällä yrityksellä (Purple Octopus) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Purple Octopus

  • Purple Octopus on Facebookissa toimiva kauppa, jossa myydään uniikkeja gootti- ja rock-henkisiä koruja, joita voi tilata joko yksityisviestitse tai sähköpostitse.
  • Yrityksen Facebook-sivut sijaitsevat osoitteessa www.facebook.com/lumissaspurpleoctopus.

Yrittäjän sähköpostiosoite on lumissa@europe.com. Toimituskulut Suomeen ovat 1,5 euroa / tilaus riippumatta tilauksen koosta. Useat myynnissä olevista koruista ovat uniikkeja, kaikki käsintehtyjä.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat

  • Kumma Klubi 22.10.
    Kumma Klubi on Kummaconin halloweenteemainen varainkeruutapahtuma. Tapahtumassa on luvassa muun muassa cosplayohjelmaa, teemadrinkkejä sekä esiintyjänä Seraph -yhtye. Tapahtuma on ikärajaton ja j…
  • 28.10.2016 Club INFEKTIO Halloween @ Gloria, Helsinki
    Memmakerista löytyy nyt esittelytekstiä nettisivuiltamme: https://clubinfektio.com/2016/09/07/esittelyssa-me mmaker/ Memmaker on omasta mielestäni tämän päivän kovimpia Industrial-bändejä ja …