Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Louhitar Oy

Tällä yrityksellä (Louhitar Oy) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Louhitar Oy:n nettikaupasta, sen etusivulta, otettu kuvakaappaus. Kuvassa näkyy paljon pientä pränttiä kolmena pastana. Yläosassa näkyy Louhittaren logo. Kuvan laidoilla viininpunaiseksi väritettyä koristegrafiikkaa.

  • Louhitar on pakanallisia ja luonnonläheisiä arvoja edustava nettikauppa, jonka tuotevalikoima sisältää kirjallisuutta, koruesineitä, mystiikka-aiheisia tuotteita ja kynttilöitä, tuoksutuotteita sekä lahjatavaroita. Verkkokaupan valikoimaan sisältyvät myöhemmin myös goottihenkiset vaatteet.
  • Yrityksen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.louhitar.fi.

Louhittaren nettikaupassa myytävien mystiikka-aiheisten tavaroiden kategoria pitää sisällään muun muassa pikareita, tuulikelloja, suitsuketelineitä, tuoksulyhtyjä ja erikoisuutena kelttiaiheisen Ouija-laudan. Louhitar myy kirjallisuuden saralla magiaan ja pakanuuteen liittyviä teoksia. Louhitar Oy avasi lokakuussa 2010 Demona-kaupan, jossa myydään kauniita ja persoonallisia vaatteita rohkeampaan makuun.

Nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan postitse siten, että kotiinkuljetettuina alle 100 gramman kokoisten toimitusten hinta on 1,60 euroa. Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan. Tuotteet voi tilata myös Klarna-laskun ja Klarna-osamaksun avulla, jolloin laskutuslisä on 4,9€. Tuotteet toimitetaan maksusuorituksen kirjauduttua Louhittaren pankkitilille.

Louhitar Oy:n nimi on suomalaisessa mytologiassa esiintyvän Pohjolan valtakunnan emäntä, Louhi, jota on kuvailtu mahtavilla taikavoimilla varustetuksi noidaksi. Louhitar Oy on nettikauppa eikä sillä toistaiseksi ole kivijalkamyymälää. Yrityksen sähköpostiosoite on louhitaroy@gmail.com.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.