Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Marusga

Tällä yrityksellä (Marusga) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Marusga

  • Tammikuussa 2016 avatun koruverkkokauppa Marusgan tuotevalikoimasta löytyy erilaisia kaula-, korva-, ranne- ja nilkkakoruja.
  • Yhden naisen yritys valmistaa käsityönä koruja macrame-ja tiffanytekniikoilla ja myy valmistuneita esineitä nettikaupassa, jonka osoite on www.marusga.fi.

Nettikaupasta voi ostaa verkkopankkien maksupainikkeilla (Danske Bank, S-Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, Osuuspankki, Nordea, Aktia, POP Pankki ja Säästöpankki), sekä Collector-laskulla ja osamaksulla. Tilauksen voi maksaa myös PayPalilla.

Toimituskulut Suomeen ovat 2,5 euroa riippumatta tilauksen koosta, paitsi yli 80 euron tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja.

Yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Polyphonic Texture Oy
  • Sähköpostiosoite: jenny@marusga.fi
  • Nettisivut: www.marusga.fi

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.