Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

All Around Underground

Tällä yrityksellä (All Around Underground) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

All Around Underground

  • All Around Underground on netissä toimiva yritys. Yritys keskittyy kaikenlaisten underground-tuotteiden maahantuontiin. All Around Undergroundin nettikaupassa myydään lähinnä yrityksen oman tuotemerkin tavaroita.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.aaug.fi

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu taidokkaat käsityöt, erilaiset korut (metalli, hopea, pronssi jne.), kuten myös täysin uniikit ja ennennäkemättömiät kierrätysmetallista toteutetut patsaat ja muut hitsausmetallityöt. Lisäksi suuri osa All Around Undergroundin tuotteista on firman omaa suunnittelua. Yritys tuo tuotteet maahan itse ilman välikäsiä, tai ovat suorassa kontakteissa suomalaisiin tuotteiden tekijöihinsä kuten muutamiin kulta- ja hopeaseppiin sekä taidemaalareihin.

All Around Undergroundin tuotevalikoimaan kuuluu laadukkaat koti- ja ulkomaiset korut, kuten hopea-, pronssi-, tina-, korumetalli- ja akryylikaulakorut ja rannekorut. Tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi vaatteita (housuja, paitoja, takkeja) ja asusteita.

Kommentit

Julkaisu All Around Underground on saanut yhteensä 12 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Ciz 02. päivä helmikuuta 2008

Nettikaupan yleisin tuote on nähtävästi “ei-oo”. Valikoimia odotellessa…

Petri 02. päivä helmikuuta 2008

Niin, no firma avasikin nettikauppansa vasta eilen, joten ehkä siinä jonkin aikaa kuluu kunnes tuotevalikoima kasvaa.

Petri 04. päivä maaliskuuta 2008

Yrityksen myymälän aukioloaikoja päivitettiin juuri hetki sitten, joten tsekatkaapa!

Petri 23. päivä tammikuuta 2009

All Around Undergroundin Tampereella sijaitseva liike on toistaiseksi suljettu, mutta nettikauppa toimii edelleen.

VAROITUS!! 19. päivä elokuuta 2009

Älkää avatko sivuja, sieltä tulee viruksia!!

Petri 19. päivä elokuuta 2009

Ei sieltä viruksia kyllä tule. Mistä moinen väite?

javascript 19. päivä elokuuta 2009

Sivulta tulee javascript-haittaohjelmia. Avast rekisteröi sellaisen, kun yritin sivuille.

... 23. päivä elokuuta 2009

Mullakin väittää kone että tuolta tulis troijalainen ja yhteys keskeytetty… Että mitä ihmettä? Ennen toiminu ihan hyvin sivu.

Petri 05. päivä syyskuuta 2009

All Around Undergroundin nettisivut eivät näytä toimivan enää siinä osoitteessa www.aaug.fi. En suosittele ketään siirtymään tuohon domainosoitteeseen, koska se on ilmeisesti päätynyt nyt jollekin ulkopuoliselle taholle, joka on päättänyt tarjota siihen eksyville ihmisille niitä viruksia ja muuta kuraa.

AAUG 13. päivä tammikuuta 2010

Hei,

Uudet sivut ovat olleet työnalla, ja siksi www.aaug.fi sivut ovat olleet suljettuna. Siellä maininta asiasta. Sivut eivät ole päätyneet millekään ulkopuoliselle taholle vaan käyttämämme vanha nettikauppa ohjelma osoittautui huonoksi ja sen virussuojaukset heikoiksi. Siksi sivut suljettiin. Nyt uuden nettikaupan tuleva ohjelma on turvallinen ja kaikki Suomi standardit täyttävä.

AAUG 20. päivä joulukuuta 2010

Uudet sivut ovat nyt Betatestauksessa ja sivuilla voi jo vierailla…

Jani 13. päivä elokuuta 2013

All Around Underground tuotteita tullaan myymään Bard & Jester Nettikaupan kautta Syyskuun puolella:
www.bardjester.com

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.