Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

MakeIt

Tällä yrityksellä (MakeIt) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

  • MakeIt on Tampereen Kuninkaankadulla toimiva meikkikauppa, jossa myydään erityisesti Grimasin tuotteita. MakeIt avasi ovensa joulukuussa 2011. Sillä ei vielä ole nettisivuja.
  • Kauppa on avoinna ma–pe 11–18 ja lauantaisin 12–15. Sunnuntaisin suljettu.

MakeIt-meikkikauppa sijaitsee osoitteessa Kuninkaankatu 24. Puhelinnumero on 040 772 3306. Myynnissä on muun muassa Grimas-meikkikyniä, -meikkisieniä ja -meikkivoiteita, poskipunia ja geelikimalteita. Usein tuotteisiin saa alennuksen taikasanalla “facebook”. MakeIt-meikkikaupalla on Facebook-sivut, jossa listataan ajankohtaisia tuotetarjouksia.

MakeIt-meikkikaupan yhteystiedot:

Kommentit

Julkaisu MakeIt on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Raila Ojala 02. päivä marraskuuta 2013

Heippa,
löysin tällaisen tiedon MakeIt -meikkikaupastani. Ihan kiva, että se on noteerattu täälläkin, mutta lisäyksenä tietoihin, että verkkosivut ja verkkokauppa www.make-it.fi on avattu keväällä 2013, joten sitä kauttakin pääsee shoppailemaan ja tutkimaan Grimas -tuotteita. Putiikki on normaalisti auki ti-pe 11-17 ja la 12-15, mutta ajantasaiset tiedot löytyvät facebookista MakeIt meikkikauppa

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.