Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Bard & Jester

Tällä yrityksellä (Bard & Jester) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Bard & Jester

  • Bard & Jester myy erilaisia nahkatöitä ja -koruja, jotka ovat pääosin yrityksen suunnitelemia. Nettikaupassa on myynnissä esimerkiksi rannekkeita, koruja ja maskeja.
  • Bard & Jesterin nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.bardjester.com/shop.

Yrityksellä ei ole perinteistä myymälää vaan se toimii netin välityksellä ja Bard & Jesterin tuotteita on joskus myynnissä myös erilaisissa tapahtumissa eri puolilla Suomea. Osoitteessa www.bardjester.com sijaitsevassa portaalissa on mm. tietoja tapahtumista missä Bard & Jester kiertää sekä muista tuotteiden jälleenmyyjistä jne.

Tuotevalikoimassa on esimerkiksi keskiaikais- ja fantasiatyylisiä tarvikkeita ja varusteita, kuten myös steampunk- ja post apocalyptic -tyylisiä tuotteita. Verkkokaupasta voi ostaa yleisimmillä nettipankkien maksupainikkeilla, Visalla, Visa Electronilla, Collectorilla, Joustoluotolla, myös PayPalilla.

Sähköpostiosoite on info@bardjester.com.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.