Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Lynoure

Tällä yrityksellä (Lynoure) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Lynoure — tee itsellesi unelmiesi puku

  • Tmi Lynoure on vuonna 2001 perustettu puvustamo, ompelimo ja korsettiliike.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsivat osoitteeessa www.lynoure.com. Nettisivusto on kuitenkin poistettu. Saattaa olla, ettei Lynouren yritystoiminta enää jatku.

Lynoure kaavoittaa historialliset puvut, vanhojentanssipuvut, korsetit ja muut vaateluomukset asiakkaalle hänen omien mittojensa ja toiveidensa mukaan. Yritys valmistaa vaatteet asiakkaan tarpeitten mukaan, mutta auttaa myös suunnittelemaan esimerkiksi korsetin luomisessa. Tilaustöiden lisäksi Lynouren palveluvalikoimaan kuuluu asiakkaan toiveiden mukaan kaavoittaminen, suunnittelu ja dokumentointi. Sen tarjoamiin palveluihin kuuluu lisäksi korsettien korjaustyöt — Lynoure voi vaihtaa esim. korsettitoppiin metalliluut tai korjata valmisvaatekorsetin nyörityksen. Myös historiallista teemaa noudattavien häiden pukeutumisohjeiston luominen kuuluu sen palveluihin.

Yrityksen nettisivuilta löytyy tuotegalleria, jossa esitellään Lynouren toteuttamia tuotteita. Galleriassa on estteillä tällä hetkellä seuraavat tuotteet:

  • Moderni korsetti
  • Firewitch-iltapuku
  • Nauhakaitelekorsetti
  • Renessanssikorsetti
  • Täysympyräviitta
  • D-rengaskorsetti

Tuotteiden ja palveluiden tilaaminen

Lynourelta pienin toimitettava tilaus on 13 €:n arvoinen.

Varastossa olevat tuotteet pyritään toimittamaan tilaajalle mahdollisimman pian, mutta viimeistään kahden viikon kuluttua sen tilauksesta. Toimituskuluihin lisätään postiennakko ja -postikulut Postin hinnaston mukaan, sekä euron suuruiset pakkauskulut.

Sähköpostitse ja tilauslomakkeella tehdyistä tilauksista lähetetään asiakkaalle tilausvahvistus.

Postimyynnissä olevilla varastotuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, kunhan tuote on alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Tilauksesta valmistettavat tuotteet toimitetaan asiakkaalle sopimuksen mukaan.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.