Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

SexyHeels.fi

Tällä yrityksellä (SexyHeels.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvakaappaus SexyHeels.fin nettisivujen etusivusta. Kuvassa punainen taustaväri. Sen vasemmassa laidassa koristeellista ruusukuviointia. Vasemmassa yläkulmassa lukee valkoisella värillä, että SexyHeels.fi, jonka alla pientä pränttiä punaisella vä

  • SexyHeels.fi on goottihenkistenkin lateksisaappaiden ja –vaatteiden, sekä High Fashion -peruukkien maahantuoja ja jälleenmyyjä. Saappaiden ja kenkien kokoja on pieni– ja isojalkaisille.

SexyHeels.fi-nettikaupan kenkävalikoiman koot ovat välillä 36–46. Firman tuotevalikoimaan kuuluvat myös goottihousut miehille ja naisille, mekot, hameet, kiltit, takit, manttelit. Netistä tilatuilla tuotteilla on normaalisti 3–5 päivän pituinen toimitusaika, mutta pisimmillään se voi venyä neljästä viiteen viikkoon. SexyHeels.fi-nettikaupassa on minimitilausrajana 30 euroa. Tilatut tuotteet maksetaan ennakkoon tilisiirtona. Tuotteiden toimituskulut ovat 8,5 euroa, tai Postin Ovelle-paketissa 13,5 €.

Kommentit

Julkaisu SexyHeels.fi on saanut yhteensä 26 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Manu Vaan 06. päivä joulukuuta 2008

Kiitos paljon Petri, tästä työstä.
Olet upeasti tuonut esiin juuri niitä seikkoja, jotka oleellisesti on kohdistettu juuri Gootti henkisille ihmisille, siis kiitos!

Natassja 23. päivä joulukuuta 2008

Kengät tuli postiin kahdessa viikossa, asiallista palvelua. Olen kenkiin oikein tyytyväinen. Ei mitään valittamista!

pmn 24. päivä helmikuuta 2009

Omalla kohdallani toimitusaika vähän venyi, mutta paketti tuli kuitenkin ja palvelu oli asiallista. Tuotteiden hinta-laatu suhde oli myös täysin kohdallaan

-q- 02. päivä maaliskuuta 2009

Toimitus kesti ja kengät menivät ensimmäisen käyttökerran jälkeen rikki.

Kaitsu 15. päivä maaliskuuta 2009

Tavaran toimitti ripeästi. Tavaran hinta/laatusuhde OK.
Kun tuli aika keskustella palautuksesta (johon asiakkaalla on täysi oikeus) homma ei enää edennytkään ihan kuluttasuojalain mukaisesti. Eli yritti veloittaa asiakkaalta palautuskustannukset. Kun huomautin asiasta kaveri ei vastannut enää sähköposteihin. Pitäkää ihmiset kiinni lakisääteisistä oikeuksistanne. Itse en enää tilaa tuolta mitään.

Ida :) 08. päivä huhtikuuta 2009

tilasin noin yli kuusiviikkoa sitten kengät tuolta mutta niistä e ole tullut mitää ilmoitusta viivästyksistä tai että kenkiä ei ole saatavilla, olen laittanut tuonne sähköpostia ystävällisissä merkeissä että voisiko saada selvityksen missäpäin kenkäni liikkuvat. kyllä etukäteen laskutetaan mutta sitten tavaraa e näy juuri missään, jos saan kenkäni niin en enää koskaan tilaa sieltä mitää enää koskaan.

Ida :) 21. päivä heinäkuuta 2009

e oo kuulunu kengistä mitää eikä olla vastattu mun jättämiin sähköposti viesteihin, tais rahat kadota olemattomiin toi firma on todella epämääräinen, e kannata tilata ko en löytäny firman yritystunnusta se on meinaa melko oleellinen asia. taidan laittaa jonkun muun hoitaan asiaa mun puolesta en enää jaksa ko ovat näköjää huijareita :(

dea 07. päivä syyskuuta 2009

Joo älkää tilatko manu nurmirannalta(sexy heels) mitään!!En ole saanut tuotetta enkä rahoja takaisin,saatikka viestiä koko tilauksesta,ainoastaan että pistäppä rahaa tilille.Kyllä kaverilla aikaa on facebookissa vaihdella kuvia,joten selkeää huijausta.Ilmoitus menee kulutusasiamiehelle!

harmaanraja 08. päivä syyskuuta 2009

Dea ja Ida, mitkään “kulutusasiamiehet” (tarkoittanet kuluttaja-asiamiestä) eivät voi muuta kuin tehdä suosituksia – jos haluat oikeasti antaa potkua persuksiin joko rahan palautuksen tai tuotteen saamisen suhteen, niin oikea osoite on rikosilmoituksen teko!

Reptile 11. päivä syyskuuta 2009

Tosiaan… Kun tilasin kengät, sain 2 päivän sisällä infoa mille tilille maksu suoritetaan.
Siirsin rahat tilille Manu Nurmiranta, jonka jälkeen ei ole kuulunut mitään.
Sähköpostiviesteihin ei vastata taikka sitten sivuilta löytyvään puhelinnumeroon.
Taidan ilmoittaa asiasta poliisille.

Huijarit tilille teoistaan 12. päivä marraskuuta 2009

Tällainen Manu Nurmirannan puhelinnumero löytyi netistä: 050 3706763.

älkää tilatko mitään 04. päivä tammikuuta 2010

Tässä taas yksi, joka ei ole saanut sen paremmin tuotettaan kuin rahojaan takaisin. Tiedustelin asiasta yli 5 kertaa sähköpostitse ensin kohteliaasti, eikä suvaittu vastata monen viikonkaan päästä. Vasta kun aloin ottaa viesteissäni esille kuluttaja-asiamiehet ym. vastaus tulikin yllättäen tunnin sisällä. Kahdesta tilaamastani tuotteesta toinen tuli perille, toista (tai vaihtoehtoisesti rahoja takaisin) ollaan odotettu yli puoli vuotta.

Nyt on pulju nurin!! 03. päivä helmikuuta 2010

Sivuja ei ole olemassa enää.

Kengät<3 14. päivä helmikuuta 2010

Nettihuuto.comissa myydään niitä kenkiä. Uskaltaako sieltä tilata kun en mistään muualta löydä..

Huijattu 17. päivä helmikuuta 2010

Älkää tilatko mitään Nurmirannalta!
Itselläni on rikosilmoitus vetämässä.

Suosittelen tilaamista Saksasta. Jos kielitaito ei riitä niin sitten Joyboots:lta.

Manu maksanut kakille ja lopettanut firmansa 03. päivä huhtikuuta 2010

Jos jollakin on viellä saatavia laittakaa yhteystietonne.kiitos

Ida :) 21. päivä huhtikuuta 2010

Mulla olis saatavia, minne voin laittaa yhteystietoni,et saan rahani takaisin ???

Ida :) 21. päivä huhtikuuta 2010

Toho osoitteesee voi laittaa lisätietoja:
idamariahartin@luukku.com

Ida :) 03. päivä toukokuuta 2010

Älkää laittako mun s-postiin viestiä ko halusin itselleni lisätietoja et miten saan rahani takaisin. En ole vie saanut itsekkään rahoja takaisin ja ajattelin et jos laitan s-posti osoitteeni tälle palstalle niin joku laittaa sinne neuvoja et miten voin toimia saadakseni rahat takaisin. Eipä ole kuulunut mitään keneltäkään et miten voin toimia et saan rahani takaisin.

Tidi 19. päivä toukokuuta 2010

Täällä myös eräs joka haluaisi tietää miten voisi saada rahansa takaisin. Kehen tulee ottaa yhteyttä?

tessu 14. päivä kesäkuuta 2010

KAIKKI jotka ette ole saanu rahojanne takaisin tehkää rikosilmoitus vain se on oikeakeino hakea oikeuksiaan eli POLIISILLE vaan tekemään!!!

hahaa 03. päivä heinäkuuta 2010

katoin mielenkiinnosta tämän tyypin kuvan netlogista ja hän ajaa taxia Helsingissä. Sattumalta menimme hänen kyytiin kerran ja oli niin pelottava matka että huh huh, tyyppi kaahasi tuhatta ja sataa ihan miten sattuu.

Tiina K 06. päivä lokakuuta 2010

Huijattu 17. päivä helmikuuta 2010:

Älä nyt missään nimessä tuolta Joybootsilta tilaa mitään! Samanlainen huijari sielläkin on. Itse olen vienyt asiani Joybootsin kanssa kuluttajariitalautakuntaan.

MJH 11. päivä elokuuta 2011

Varokaa tilaamasta tästä paikasta sekä joyboots ja sadkitten.com:sta.Rahat menee eikä tuotteita tule.

ogre 07. päivä lokakuuta 2011

Nämä toimimattomat voisi poistaa tältä kaupat-listalta

Petri 07. päivä lokakuuta 2011

Jep, esittelysivu häipyy jossain vaiheessa tulevaisuutta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.