Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Sisustustalo Sherwood

Tällä yrityksellä (Sisustustalo Sherwood) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Sisustustalo Sherwood

 • Sisustustalo Sherwood on sekä Internetissä verkkokauppana että Vantaan Varistossa sijaitseva sisustusalan erikoisliike. Yritys on erikoistunut perinteisimpien sisustustuotteiden ja huonekalujen lisäksi useisiin erityyppisiin sisustusteemoihin, kuten Egypti-, fantasia- ja goottihenkisiin teemoihin.
 • Yrityksen nettisivut ja nettikauppa sijaitsivat osoitteessa www.sisustustalosherwood.fi. On mahdollista, ettei yrityksen toiminta enää jatku.

Sherwoodin verkkokaupasta löytyy sama teema- ja tuoteluettelo, joka on Vantaalla sijaitsevan myymälän valikoimana. Nettikaupan sisustusaiheina on tällä hetkellä décor, Egypti, fantasia, fifties, gootti, musiikki, teatteri, pubi, ritari ja intiaani. Verkkokaupan katalogista löytyy myös monipuolinen kokoelma koriste-esineiksi tarkoitettuja miekkoja ja kirveitä. Nettikaupan kattavin tuotekategoria on kuitenkin goottihenkiset tavarat, joihin kuuluu mm. koristeelliset valaisimet ja kynttilätelineet, kynttilänjalat, koriste-esineet, lohikäärmekuvioidut peilit ja kellot.

Tuotteiden tilaaminen nettikaupasta

Sisustustalo Sherwoodin nettikaupasta tilattujen tuotteiden toimitusaika on normaalisti vain 1–4 työpäivää, mutta ruuhka-aikoina käsittelyaika saattaa olla suurempi. Tuotteet toimitetaan Matkahuollon rahtina ns. “Lähellä”-pakettina asiakasta lähimpänä olevaan Siwaan, Euromarkettiin tai Valintataloon. Tilaaja voi luonnollisesti valita haluamansa toimipisteen, jonne tuotteet lähetetään.

Toimitusmaksu riippuu tilattavien tavaroiden yhteenlasketusta painosta. Sisustustalo Sherwoodin verkkokauppajärjestelmä laskee automaattisesti tuotetilauksen lopullisen hinnan ostotapahtuman yhteydessä.

Toimitushinnat painon mukaan:

 • Paketti alle 2kg: 9 €
 • Paketti 2-5kg: 11€
 • Paketti 5-10kg: 13 €
 • Paketti 10-15kg: 14 €
 • Paketti 15-25kg:16 €
 • Paketti 25-30kg: 18 €

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mutta ennen tuotepalautusta asiakkaan olisi otettava yhteyttä SS:n myyjään sähköpostitse ja ilmoitettava palautuksen syy. Palautustuotteet voi lähettää asiakaspalautuslomakkeella Matkahuollon kautta. Palautuksen liitteeksi on hyvä laittaa omat tiedot (puhelinnumero, pankkiyhteys, ostokuitti tai sen kopio).

Sisustustalo Sherwoodin yhteystiedot:

 • Osoite: Antaksentie 4, 01510 Vantaaa (Retail Park)
 • Myymälän aukioloajat: Arkisin 10–19 ja lauantaisin 10–17
 • Puhelinnumero: 09 4289 1048
 • Sähköpostiosoite: info@sisustustalosherwood.fi

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

 • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
 • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.