Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Totentanz

Tällä yrityksellä (Totentanz) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Totentanz

  • Totentanz Oy on goottihenkisiä miesten ja naisten vaatteita myyvä nettikauppa. Sen valikoimassa on myös asusteita ja koruja.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.totentanz.fi.

Tuotevalikoimassa on naisille esimerkiksi korsetteja, boleroita, liivejä, toppeja, paitoja, hameita, mekkoja. Miehille löytyy housuja, takkeja, huppareita, paitoja, liivejä ja toppeja. Asustevalikoimassa on erilaisia hansikkaita, hiusasusteita, laukkuja ja reppuja.

Verkkokaupasta voi ostaa nettipankkien maksupainikkeilla, Visalla, Visa Electronilla ja MasterCardilla. Myös Jousto-laskulla sekä -osamaksulla ja Everyday-joustoluotolla voi tehdä tilauksia. Jos tilatut tuotteet ovat Totentanzin varastossa, niiden toimitusaika on yleensä 2–5 arkipäivää.

Yhteystiedot

  • Sähköpostiosoite: info@totentanz.fi
  • Puhelinnumero: 044 723 9748 (soittoaika ma–to klo 12–16)

Kommentit

Julkaisu Totentanz on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

asiakas 01. päivä elokuuta 2016

Ei saa yhteyttä, soittamalla. ei vastaa puheluihin, sähköpostiakaan eivät varmaan lue..

Totentanz 04. päivä elokuuta 2016

Pahoittelut, maanantaina 1.8 oli luuri jäänyt matkasta ja pääsin vastaamaan asiakkaille vasta illalla. Joka päivä luemme s-postin ja pidämme kännykän mukana.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.