Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Prettypretty-clothing

Tällä yrityksellä (Prettypretty-clothing) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Prettypretty-clothing

  • Prettypretty-clothing on toiminimi, joka suunnittelee ja valmistaa kauniita ja laadukkaita vaatteita.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsivat osoitteessa www.prettypretty-clothing.net. Yrityksen toiminta lienee päättynyt.

Prettypretty-clothing on vuoden 2006 lokakuussa toimintansa aloittanut toiminimi, jonka omistaa tamperelainen Katja Iivonen. Yrityksen toimenkuvaan kuuluu kauniiden ja laadukkaiden vaatteiden suunnittelu ja valmistaminen. Prettypretty-clothing myy tällä hetkellä EGL-vaatteita, mutta se aikoo laajentaa tuotevalikoimaansa kattamaan myös muita kategorioita. Yritys valmistaa lisäksi asiakkaiden omia tilauksia ja erilaisia cosplay-pukuja — yrityksen nettisivuilla on esillä lisäksi uniikkeja vaatekappaleita.

Yrityksen omistaja on vuoden 2006 keväällä vaatetusalan artesaaniksi valmistunut tamperelainen Katja Iivonen. Iivosen opintoihin kuului mm. vaatteiden suunnittelu ja valmistus, kaavojen piirto, kuosittelu, kirjonta ja kankaan painanta.

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen onnistuu lähettämällä sähköpostia Prettypretty-clothingin nettisivuilta löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Tilattaessa tuotteita tulee ilmoittaa tuotteiden nimet, tuotekoodit (jotka ilmoitetaan yrityksen nettisivuilla jokaisen tuotteen kohdalla), tuotteiden koot, hinnat ja väri — tietysti myös tilaajan nimi ja osoite tulee mainita.

Tuotteiden toimitusaika

Yrityksen nettisivuilla kerrotaan tilattujen tuotteiden toimitusaikojen vaihtelevan. Valmiit tuotteet tullaan postittamaan viikon kuluessa, mutta erikseen valmistettavien vaatteiden toimitusaika voi olla enintään kuukausi. Myös pikatoimitukset ovat mahdollisia. Pikatoimitukset voi saada jo viikon päästä tilauksesta ja Tampereelta haettaessa jopa parissa päivässä.

Kommentit

Julkaisu Prettypretty-clothing on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kokoro^^ 29. päivä maaliskuuta 2011

tää paikka kiinnostaisi paljon, mutta nettisivu ei toimi minun koneellani ???(sinne pitää kirjautua ennnen kuin menee ) ?? .” (

stopped 05. päivä toukokuuta 2011

prettypretty on sitten sekin lopettanut, kun sivut eivät toimi.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.