Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Cybershop Itäkeskus

  • Julkaistu perjantaina 22. päivä tammikuuta 2010
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 22. päivä tammikuuta 2010 kello 17:05.

Cybershopin liike sijaitsee Helsinin Itäkeskuksen Pasaasissa, kauppakeskuksen katutasolla. Liikkeen puhelinnumero on 045 2755749.

Lue myös kohteen Cybershop Itäkeskus (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Cybershop Itäkeskus (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Cybershopin Itäkeskuksen liike on avoinna ma–to kello 10–20, perjantaisin kello 10–21 ja lauantaisin ajalla 9–18. Tämän myymälän lisäksi Cybershopilla on liiketila Helsingin Kampissa ja Asematunnelissa ja Turussa Eerikinkadulla.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/cybershop-itakeskus-kartalla">http://www.gootti.net/cybershop-itakeskus-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.