Gootti.net

Goottikaupat kartalle sijoitettuna

Kartat: Cybershop Kampin keskus

  • Julkaistu lauantaina 23. päivä joulukuuta 2006
  • Kaupan karttasivua päivitettiin viimeksi 18. päivä lokakuuta 2015 kello 10:10.

Cybershop.fi:n Helsingin Kampin keskuksessa sijaitsevan liikkeen osoite on: Kampin keskus, 5. kerros, 00100 Helsinki. Liikkeen puhelinnumero on 045 1229001.

Lue myös kohteen Cybershop Kampin keskus (kartalla) esittely goottikauppojen listauksessa.

Kohteen sijainti kartalla

Gootti.netin koostama goottikauppojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Cybershop Kampin keskus (kartalla) -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla viestiä suoraan osoitteesee info@gootti.net.

Kampin keskuksen Cybershop on avoinna arkipäivisin kello 9–21, lauantaisin ajalla 9–18 ja sunnuntaisin 12–18. Tämän myymälän lisäksi Cybershopilla on liike Helsingin Asematunnelissa ja Itäkeskuksessa. Lisäksi Cybershop löytyy myös Turun Eerikinkadulta.

Kartan tarkkuutta voi suurentaa ja pienentää karttakuvan vasemmassa yläkulmassa näkyviä painikkeita klikkaamalla. Karttanäkymää voi myös siirtää oheisia painikkeita napsauttamalla. Voit linkittää tähän karttakohteeseen käyttämällä alapuolella näkyvää linkkikoodia.

<a href="http://www.gootti.net/cybershop-kampin-keskus-kartalla">http://www.gootti.net/cybershop-kampin-keskus-kartalla#kohde</a>

Huom! Puuttuuko listalta jokin Suomessa toimiva kauppa, joka myy goottihenkisiä tuotteita & tavaroita? Lähetähän vihje.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.