Gootti.net

Musiikki: Musiikkitiedotteet: Uudempaa Embassy Of Silencea soittolistalle

Embassy Of Silencen uudempaa tuotantoa edustavan promolevyn kolme kappaletta on lisätty juuri Gootti.netin musiikkisoittimeen. Tunnelmallista rockia ja metallimusiikkia soittava Embassy Of Silence jo aikaisemmin tarjosi Gootti.netin kautta kuunneltavaksi kappaleet "Void", "Passion and Savagery" sekä "Lilith Aether". Nyt pitkäsoittoa valmistelevalta yhtyeeltä on tarjolla lisäksi seuraavat biisit:

  1. Catherine & Heathcliff
  2. Clandestine
  3. The Gemini Ascendant

Laulaja Ines Lukkasen tähdittämä rytmiryhmä on luomassa uutta studioalbumia. Bändin taustoihin voi tutustua Gootti.netin tietopankissa julkaistun Embassy Of Silence -sivun välityksellä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu yhteensä peräti 5597 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion musiikkitiedotteet ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä joulukuuta 2009 kello 15:03. Tämän jutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.