Gootti.net

Musiikki: Musiikkitiedotteet: Uutta MistGuidea soittolistalle

  • Julkaistu 01.01.2011

Toukokuussa 2010 Gootti.netin jukeboksiin esitelty MistGuide on säveltänyt uutta musiikkia kolmen biisin verran. Kappaleet lisättiin nyt soittolistalle vanhempaa tuotantoa, funeral doomia, edustavien kappaleiden "Evolve From Grave" ja "Ritual" sekaan. MistGuiden biisitrio sisältyy Satanarsa Recordsin kautta julkaistavalle studioalbumille "Misery Thorns". Bändi kertoo uuden musiikkimateriaalin olevan aikaisempaa monipuolisempaa — kuultavissa on vaikutteita entistä useammasta genrestä.

Kuunneltavaksi laitetut kolme uutta biisiä ovat:

  • Blind
  • Examination
  • Cosmic Plague

Bändin tuotantoon ja taustoihin voi tutustua MistGuiden Mikseri-, MySpace- ja Last.fm-sivujen välityksellä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu yhteensä peräti 5597 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion musiikkitiedotteet ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä tammikuuta 2011 kello 23:11. Tämän jutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.