Gootti.net

Musiikki: Musiikkitiedotteet: Lisää Black Heartia soittolistalle

Black Heartin uutta tuotantoa ladattiin Gootti.netin musiikkisoittimeen kahden uuden biisin verran. Bändin tuotantoa on nyt siis yhteensä neljän biisin verran. Aikaisempaa tuotantoa edustavat raidat "A Wish for Damnation" ja "The Ones We Forgot". Black Heartin tuoretta, rokkaavaa meininkiä edustavat kappaleet "Premature Burial" ja "Velvet Sea".

Viisihenkinen Black Heart listaa Mikseri-sivuillaan hakevansa musiikkiinsa vaikutteita Cradle Of Filthin, Deathstarsin, Depeche Moden ja Fields of the Nephilimin kaltaisista yhtyeistä. Bändi kertoo edustavansa goottimetallin suuntausta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu yhteensä peräti 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion musiikkitiedotteet ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä huhtikuuta 2011 kello 07:07. Tämän jutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 27 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat