Gootti.net

Musiikki: Musiikkitiedotteet: Ooh my Ann soittolistalle

Ainakin :Wumpscut:-yhtyeeltä vaikutteita hakeva Ooh my Ann päätyi Gootti.netin soittolistalle kolmen electro–industrial-biisin voimin. Ooh my Ann tarjoaa suomeksi laulettua tunnelmointia, joka on valmistunut vuosien 2008–2009 välisenä aikana. Soittolistalle laitetut kappaleet "Kuolemansynti", "Älä jätä meitä" ja "Tule leikkimään tulella" ovat 3,5–4 minuutin pituisia kuuntelukokemuksia. Lisätietoja Ooh my Annista löytyy sen Mikseri-profiilista osoitteesta www.mikseri.net/oohmyann.

Ooh my Ann soittolistalla:

  • Kuolemansynti
  • Älä jätä meitä
  • Tule leikkimään tulella

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu yhteensä peräti 5597 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion musiikkitiedotteet ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä huhtikuuta 2010 kello 02:02. Tämän jutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.