Gootti.net

Huom! Tarkastelet tällä hetkellä Gootti.netin musiikkitiedotteita. Tällä sivulla julkaistaan tiedotteet uusista kappalelisäyksistä soittimen soittolistalle. Pääset kuuntelemaan ilmaista musiikkia tästä!

Murnau's Playhousen demo

Tamperelaisen goottibändi Murnau’s Playhousen neljä biisiä sisältävä demo lisättiin tänään Gootti.netin soittimeen! Tarjolla olevat kappaleet bändi julkaisi alunperin vuonna 2008 demollaan. Goottirockia ja uutta aaltoa edustava Murnau’s Playhouse pitää omaa jukeboksiaan MySpace-sivuillaan.

Lue koko tiedote…

Paavel Juurok soittolistalle

Dark ambientia soittavan Paavel Juurokin biisejä on lisätty tänään Gootti.netin musiikkisoittimelle. Samanlaista meininkiä Juurokin musiikin kanssa tarjoaa mm. Dance Of Nightshade ja WinterruhE, sekä jossain määrin myös Forsaken Division X.

Lue koko tiedote…

2003 Project lisätty

2003 Projectin surumielisiä viisuja lisättiin Gootti.netin musiikkisoittimeen yhteensä viisi kappaletta. Kuunneltavaksi lasketut kappaleet ovat vuosiväliltä 2004–2008. Kappale “Distorted worldview” edustaa nuorinta 2003 Projectin antia.

Lue koko tiedote…

Banquet Of Illusions soittolistalle

Sirkusvalssiksi luonnehdittavaa musiikkia lisätty kotimaiselta _Banquet Of Illusionsilta yhteensä 13 kappaleen verran. Kappaleista vanhimmat ovat vuodelta 2004 ja nuorimmat vuodelta 2008. Kaikki yhtyeen kappaleet on sävelletty ja soitettu tietokoneella.

Lue koko tiedote…

Doktorilta uusia biisejä

Doktorin ensimmäiset kaksi kappaletta, eli “My Sweetheart” ja “Alles Gut”, sullottiin musiikkisoittimeen jo kuukausia sitten. Nyt yhtyeen uutta tuotantoa lisättiin kahden kappaleen verran. Uudet biisit ovat “Jesus Is Coming (again)” ja “Satan Claus”.

Lue koko tiedote…

Rauhoitettu sydän soittolistalle

Musiikkisoittimeen lisättiin Rauhoitettu sydän -nimisen bändiprojektin rokkaavia kappaleita. Yhtyeen biisejä on soittimessa tällä hetkellä viisi kappaletta. Vanhimmat rokkiviisuista ovat vuoden 2006 aikana luotuja, mutta osa tuoreimmista biiseistä on vuoden 2008 satoa.

Lue koko tiedote…

Black Heart soittolistalle

Black Heart -yhtyeen rokkaavia kappaleita on lisätty tänään Gootti.netin musiikkisoittimeen yhteensä yhdeksän kappaleen verran. Yhtye on lopettanut hiljattain toimintansa, tai ainakin laittanut bändiprojektinsa ennalta määräämättömäksi ajaksi taukotilaan, sillä ryhmän jäsenet suorittavat asevelvollisuuttaan.

Lue koko tiedote…

ErilaZ soittolistalle!

ErilaZ-yhtyeen musiikkia on lisätty Gootti.netin soittolistalle viiden kappaleen verran. ErilaZ on erilaista elektronista musiikkia luova yhden hengen projekti, jonka takana toimiva hahmo on vaikuttanut myös Kuroshio Currentissa.

Lue koko tiedote…

Valkyrend Varieté soittolistalle

Pirkanmaan Valkyrend Varieté -yhtyeen tunnelmallista musiikkia lisättiin tänään musiikkisoittimen soittolistalle yhteensä neljän kappaleen verran. Tarjolle laitetuista kappaleista valtaosa on laulettu englanniksi, mutta ainakin yhdessä soittolistalle päätyneessä biisissä käytetään myös suomenkielisiä sanoituksia.

Lue koko tiedote…

Forsaken division X soittolistalle.

Suomalaisen elektronista musiikkia soittavan Forsaken division X:n musiikki-ilakointia lisättiin Gootti.net-sivuston musiikkisoittimelle yhteensä 15 kappaleen verran.

Lue koko tiedote…

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.