Gootti.net

Explosions in the Sky: "The Wilderness"

Viivoja ristiin rastiin ja erilaisia värejä, joiden joukossa lukee pienellä präntillä "The Wilderness" -albumin nimi.Julkaistiin 1.4.2016

Teksasilainen Explosions in the Sky julkaisi huhtikuun ensimmäisenä kuvassa näkyvän "The Wilderness" -albuminsa. Se on bändin kuudes pitkäsoitto, ja yhtyeen itsensä mukaan "aggressiivisen moderni" työ. Sen musiikillinen tyyli sisältää shoegazea, noisea sekä ambient folkia. Tätä levyä aikaisemmin yhtye teki David Wingon kanssa soundtrackin animaatioelokuvaan Prince Avalanche. Se julkaistiin elokuussa 2013.

Explosions in the Skyn keikkakalenteri pitää yhtyeen kiireisenä kevään ja kesän ajan. Yhtye soittaa Britanniassa ja kotimaassaan Yhdysvalloissa huhti–toukokuussa. Kesäkuussa bändi nähdään eri puolilla Eurooppaa, mukaan lukien Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Suomeen Explosions in the Sky ei ole vielä järjestänyt esiintymisiä.

"The Wilderness" -albumin kappaleet:

 1. Wilderness
 2. The Ecstatics
 3. Tangle Formations
 4. Logic Of A Dream
 5. Disintegration Anxiety
 6. Losing The Light
 7. Infinite Orbit
 8. Colours In Space
 9. Landing Cliffs

Explosions in the Sky on:

 • Christopher Hrasky
 • Michael James
 • Munaf Rayani
 • Mark T. Smith

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5610 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä huhtikuuta 2016 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä: Helalyn Flowers julkaisi musiikkivideon "Halos"-remix-EP:ltä, Body Machine Body yhdeksättä kertaa Tallinnassa, Possible Space: "Under the Streets", Centhron: "Gottwerk V2", Electro Spectre: "A Man-made Sun".

Kommentit

Julkaisu Explosions in the Sky: "The Wilderness" on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

karhile 06. päivä huhtikuuta 2016

Sideways-festivaali on ilmoittanut jo joskus kuukausi sitten Explosions in the Skyn esiintyvän siellä 17.6.2016, mutta jostain syystä keikka puuttuu edelleen bändin omilta sivuilta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.