Gootti.net

Extinction Front: "Running With Scissors"

Industrialia, rockia ja electroa luovan Extinction Frontin seuraava albumi, järjestyksessä kolmas, on 10. kesäkuuta julkaistava "Running With Scissors". Sen julkaisee yhdysvaltalainen levy-yhtiö Metropolis Records. Uuden levyn nauhoittaminen valmistui viime vuoden puolella. Extinction Frontin edellinen albumi on vuoden 2010 "Destruction Show".

Uransa aikana yhtye on soitellut keikkoja esimerkiksi Assemblage 23:n, KMFDM:n ja Project Pitchforkin kanssa, kuten myös japanilaisen Gothikan tukena.

"Running With Scissors" -albumin kappaleet:

 1. Running With Scissors
 2. New Pack Of Pills
 3. Bow To The Machine
 4. Ego Death
 5. MDMA
 6. Skin You Alive
 7. Imminent Extinction
 8. Dog On A Lead
 9. I, The Loser
 10. Criminal
 11. Nobody At The Wheel
 12. Outro

Extinction Front on:

 • David Payne (laulu)
 • Vic (kitarat)
 • The Lirio (kosketinsoittimet)
 • Angrod (rummut)
 • Josh (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5611 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä huhtikuuta 2016 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä: Helalyn Flowers julkaisi musiikkivideon "Halos"-remix-EP:ltä, Body Machine Body yhdeksättä kertaa Tallinnassa, Possible Space: "Under the Streets", Centhron: "Gottwerk V2", Electro Spectre: "A Man-made Sun".

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.