Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.04.2010 00:49
Jumalaton ahdistus meneillään... mut varmaan jätetään ihan kohta, tunnen sen.
Sydäntä raastaa.

Taas saan huomata etten riitä toiselle omana itsenäni.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 14.04.2010 08:25

Lainaus: Elegia

Jumalaton ahdistus meneillään... mut varmaan jätetään ihan kohta, tunnen sen.
Sydäntä raastaa.

Taas saan huomata etten riitä toiselle omana itsenäni.


...Tai sitten ajat toisen pois omalla epävarmuudellasi? Koko sen ajan kun olet nyt deittaillut tätä tyyppiä, olet odottanut että ei siitä kuitenkaan mitään tule. Ennen kuin rakastaa itseään, on vaikea rakastaa jotakuta muuta.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #913
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 14.04.2010 17:42

Lainaus: Heetteri

...Tai sitten ajat toisen pois omalla epävarmuudellasi? Koko sen ajan kun olet nyt deittaillut tätä tyyppiä, olet odottanut että ei siitä kuitenkaan mitään tule. Ennen kuin rakastaa itseään, on vaikea rakastaa jotakuta muuta.

Tätä minäkin olen parille kaverille jankuttanut. Pitää miettiä omalle kohdalle, kiinnostaisiko itseä katsella päivästä toiseen ihmistä joka vain mollaa itseään ja hokee että saisit paremmankin. Terve itsetunto on tärkeä osa toimivaa parisuhdetta.
Tosin, itsellänikin aina tämä muistisääntö on koetuksilla.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.04.2010 21:09
Voi v*ttu. Enää ei puutu kuin puhjennut pyöränkumi niin ilta on Täydellinen.
Ei uskalla edes keikalle lähteä, siellä saisi luultavasti hanasta metanolia ja näön mentyä vielä turpaan. Sen verran hyvin on taas antimidaan kosketus kohdallaan.

Ei siis toimi mikään. Ei yhtään mikään.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.04.2010 21:41
Huomasin tuossa että vain toinen nahka-hanskani on laukussa. Toinen on tippunut joko luokkaan tai kaupungille, toivottavasti luokkaan.... Niin kauan oon ne saanu pidettyy talles.
Kirjoittanut: Kreivi Arvet (Nimetön)
 • #916
 • • Muokkasi: Kreivi Arvet
 • Lähetetty: 14.04.2010 22:38

Lainaus: Heetteri

Ennen kuin rakastaa itseään, on vaikea rakastaa jotakuta muuta.


Totta turiset! Näinhä se on! Terve itserakkaus on hienoa!! Wayne W. Dyer: Hyväksy itsesi ja uskalla elää -nimisessä teoksessa on kuvattu hienosti rakkauden syvintä olemusta, lainaan sen tähän: " Rakkaus on sitä että te voitte ja haluatte antaa rakastamienne ihmisten olla sitä mitä he ovat ja elää niinkuin he itse valitsevat ettekä vaadi heitä tyydyttämään teidän vaatimuksianne". Kun nämä sanat TODELLA sisäistää niin menestyy missä tahansa ihmissuhteessa!!
Kirjoittanut: Lucilla A (Jäsen)
 • #917
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.04.2010 23:08
Futuristit ja Fasistit -kandintyoni Brittiläisessä yliopistossa lähestyy deadlinea ja elämä on vaikeaa. En stressaa henkisesti, mutta vatsa reagoi kiireeseen ja selkään sattuu jatkuva koneen ääressä kyyhottäminen.

Tuleviin häihin liittyvä paperisotakin jumittaa ja vuokrasopimus pitäisi uusia, vaikka en tod näk asu tässä kaupungissa (toivottavasti) ensi vuonna.

Ehkä ostan matkalipun ja palaudun vanhempien helmaan Tampereelle. Se ratkaisisi kaikki ongelmat.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.04.2010 00:06
Voi ristus jotta ahdistaa ja kunnolla. Tahdo taas henkeä saada, nyt just en vain haluaisi kökkiä täsä 25 neliön opiskelijapostilaatikosa ihan yksinään. Kotoapäin tulleet uutiset ei kauhiasti mielialaa nosta, pistää vain v*tuttahan niin maan perkuleesti. Mää en vain voi ymmärtää että miksi ihimiset ei yksinkertasesti vain voi sanua suoraan niikö asiat on mutta ei ku ei, ne pitää kierrättää monen välikäden kautta ennenkö kuulee. Mä en jaksais millään pelata tätä kamalaa aikataulutennistä ja olla menosa 24/7, jonkinlainen toppi johkain väliin olis niin paikallaan. Plus selkä on kamalan jumisa kokoajan. Nyt tarvis tupakan ja kakskin -
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.04.2010 10:20
Netissä kiertää muuten huhu siitä että Peter Steele kuoli eilen sydänpysähdykseen. Uskoako vaiko eikö...en tiedä vielä. O_o

Edit: Lol. http://www.mesta.net/musa/uutiset/?aid=18804
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #920
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 15.04.2010 12:22
Mikä ihme alkoi yhtäkkiä sattumaan selkään ja mahaan samaan aikaan? Synnytänkö mä jotain mielikuvituslasta nyt yhtäkkiä kesken työpäivän...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit