Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa!

Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #371
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 29.06.2010 12:53

Lainaus: Cata

Joo. Haluaisin käydä laittamassa rakennekynnet, mutta en uskalla soittaa hoitolaan ja varata aikaa. : (

Käy paikanpäällä varaamassa aika? Mulla ei sitten taas oo varaa mihkään rakennekynsiin, ja kuitenkin niin paljon koneella kirjotan että ihan turhat ne oliskin..

Kitinää: Mä en jaksa olla tänään ja huomenna kahta tuntia ekstraa töissä, en jaksa enkä taho.. Mööööhhhhh. Noh, pääseepähän perjantaina aikasemmin lähteen ja saa ajella autonsa remppaan, jee. Tai siis saa sikälimikäli siirtolupa heltiää, toivotaan..
Kirjoittanut: Ultimecia (Jäsen)
 • #372
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 29.06.2010 16:44
Hohhoi, puolet kesälomasta mennyt ja on ollut tappavan tylsää. Aikakin on menny pääasiassa dataillessa ja laiskotellessa vaikka pitäisi lukea ylioppilaskirjoituksiin ja suorittaa yksi ruotsin kurssi itsenäisesti. Töitäkään en saanut mistään, blöäääärgh.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 29.06.2010 17:16
Mietin juuri, etten edes muista enää päivää, jolloin en olisi ollut väsynyt ja enemmän tai vähemmän huonovointinen. Jaah, mikäköhän sitten auttasi? Ruokavalion muutos ja vitamiinit? Tuntuu, että nukun aina myös liian vähän tai sitten vastavuoroisesti liikaa, joten edes tiedä miltä tuntuu herätä virkeänä ja pysyä sellaisena myös päivän.
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #374
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 29.06.2010 18:46

Lainaus: Chrystalis

AlienSexGarden, mitä tapahtui ?


:E

Ensinnäkin kiitos ihanasta kuvasta, se piristi huomattavasti. (Lue: räjähdin nauruun heti kun sen näin ) Ja tavallaan kuva osui oikeaan sillä lukitsin vahingossa tietynlaisen ohjelman ja sain erään toisen ohjelman kaatumaan, ja firman pitää maksaa mansikoita että molemmat ohjelmat saadaan taas käyttöön. Mutta onneksi tänään kukaan ei maininnut asiasta mitään erityistä ja työpäivä oli suht normaali

Nyt hieman uutta kitinää: jumankavita ku on kuuma ei tarvitse ottaa yhtä kokonaista askelta ulkona ennen kuin kaikki vaatteet ovat märät hiestä. Tänä viikonloppuna pitää ostaa aurinkovarjo.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.06.2010 22:41
Jo on yks... Ruokalautanen tippui kantilleen ukkovarpaan kynsivallin kohdalle. Tekee melkosen höpöä, mutta huomisen vesihiihdolle se tehnee jotakin muuta. Toivottavasti ei sitä mitä luulen.

Saatana kun jo jo syödessäkin itsensä teloo...
Kirjoittanut: Damianos (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.06.2010 00:41

Lainaus: mlrd

Nykäise ovi auki ja pistä se valitus päin naamaa


Niin tein kummallakin kerroilla, toivottavasti se nyt meni sen aivoon.
(Mikä vähän epäilyttää...) Huoh
Kirjoittanut: JM16180 (Jäsen)
 • #377
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: JM16180
 • Lähetetty: 30.06.2010 07:44
Tuolla odottais 700 pulpettia hajottamista ja kansilevyjen kasaamista lavalle. Itsellä olematon verenpaine ja nestehukka. Deadline viikon päästä. Kaksi päivää tehnyt hommia ja nytten enää en jaksa taistella pyörtymistä vastaan. En todellakaan uhraa omaa terveyttäni sen takia, että tämä saatanan talo säästäisi rahaa.
Edit. Niin toki tämä on vain sitten yksi homma siitä A4:n pituisesta listasta, mitä mun pitäisi tehdä kun muut lomailee. Kiva hyödyntää sivaria, kun voi sille kasata kaikki paska duunit, ja juuri kasata, miksen mä olisi voinut tehdä näitä keväällä, kun ei ollut mitään tekemistä ja mut oli unohdettu, johonkin pimeään nurkkaan tässä talossa
Kirjoittanut: Gehenna (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.06.2010 08:54
Kolmas yö ilman kunnon yöunia, kiitos entiseni joka päätti sitten lopettaa suhteemme juhannuksen kunniaksi viime sunnuntaina. Olen ihan totaalisen hajalla ja alkaa jo itseään vaivaamaan että on aivan kipsissä, vaikka exä nyt haluaisi olla vielä ystävä, eikä tälle asialle voi tehdä enää mitään. Jotenkin on vielä vaikea ihan niellä tätä tilannetta, mutta elon on jatkuttava.

Ja koska en ole saanut nukuttua kunnolla, hypin muutenkin seinille, jee \o/
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.06.2010 23:52
Siistiä. Muuan musiikinteko-ohjelma käyttää näköjään samaa tiedostopäätettä sekä ääni- että projektitiedostoille. Viittä vaille valmis biisi meni sitten uusiksi kun tallensin ensimmäisen jälkimmäisen päälle. Softasynien ruuvaamisen saa aloittaa täysin nollasta, onneksi edes midit ovat tallella.

Mikä v*tun backup?
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #380
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 02.07.2010 19:42
...
Eräs kaveri on kuollut, nukkui aamulla pois. ..tyttöystävänsä on aivan rikki, eikä tämä kyllä omaakaan päivää piristä. :' ( Tämän parin oli tarkoitus mennä naimisiin elokuussa, mutta nyt vietetäänkin hautajaisia.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit