Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa!

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.07.2010 01:31
Kun vaan sais unta moilta lavoilta... Kymmenisen kilometriä kun roikkuu veneen perässä suksilla niin tulevat jotenkin kipeiksi nuo riiputuspisteet. Kivaa se roikkuminen oli, mutta tämä ei ole.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #382
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.07.2010 15:20
Ei paljon eilen yöllä naurattanut kun oli työvuoro sovittu paitamyyntiin 22-01, yhdeltä olisi pitänyt tulla jonkun päästämään pois vuorosta, kun eräs bändi jota olisin halunnut mennä katsomaan alkaa soittaa. Vuorossa olisi aina pitänyt olla vähintään 2 myyjää. No, lievää katkeruutta kun seisoin sielä saatanan myyntikojussa ykin kahden maissa ja katsoin kun kaverit tanssivat lavan edessä fiiliksissään. Ei siitä mihinkään voi lähteä kun muut myyjät karkasivat pois siinä yhdeltä eikä uutta näkynyt eikä kuulunut. No, yksi myyntivuorossa ollut tuli sitten takaisin seuraksi kun huomasi että olen yksin, ja pääsin lopulta pari viimeistä biisiä tanssimaan kun paitamyynnistä vastaava pomomme tuli päästämään meidät pois. Mutta hajottaa, koska tänään myös vuoro on samaan aikaan, ja epäilen että käy sama homma.
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #383
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.07.2010 23:04

Lainaus: Cata

Eräs kaveri on kuollut, nukkui aamulla pois.

Otan osaa.

Lainaus: Cata

Tämän parin oli tarkoitus mennä naimisiin elokuussa, mutta nyt vietetäänkin hautajaisia.

Aika paha. Surullista kun ei mene aina kaikki suunnitelmien mukaan. Voimia teille molemmille.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 03.07.2010 23:31
Hitto mun kone kaatui päiviä sitten ja tuntuu kuin kuussa olisin kun en pääse nettiin (saati sit muuallekaan koneelle) Joten sitä ennen kun oma kone saadaan kuntoon, niin aina silloin tällöin täältä TaruisenAaveen koneelta lässytän jotain epämääräistä teidän riesaksenne Tästä nyt vaan piti valittaa ku oma kone ollu jo melkeen viikon täysin toimintakyvytön!!!!
Kirjoittanut: Mary Death (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.07.2010 09:53
Voi helv... tätä prkl... kuumuutta Ei jaksa edes kunnolla raivota kun henki loppuu voisin nukkua kesäyöt jäätelöaltaassa, saisi samalla helposti syötävää
Kirjoittanut: Kaysa (Jäsen)
 • #386
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 04.07.2010 20:12
Päh. Vaihteeksi tappelua äitin kanssa. Ja mistäs muusta kun vaatteista. Mie kun alistun aika helposti riidoissa, niin tulipa kiskottua päälle joku haaleanmurrettupunainen raitapaita joka on vaan kotikäytössä ollu hyvän aikaa. Nyt ollu kamala jäkätys kun ei prisman rumat t-paidat innosta. Pitäisi olla vaan "perusvaatetta". Kaikki vähänkin niistä perusvaatteista poikkeava on pahasta.
Ei innostais huomenna 7 tunnin työpäivä. Työkavereina 2 teiniä, joilla tärkein puheenaihe tuntuu olevan kuka on kenenkin kanssa yhessä. Niin, noista 7 tunnista 6 pitäs kärsiä pikkuteinejä.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #387
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.07.2010 11:30
Vattu, että ihmiset voi olla laiskoja ja itsekkäitä!
Ei voi sietää sellaisia..
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #388
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.07.2010 22:36
Vasen polvi on aika pahassa jamassa näin Tuskan jälkeen. Kaaduin Cannibal Corpsen pitissä maahan joka avasi polvet aivan auki, veri lensi kuin suihkulähteestä. Ensiaputeltan täti paikkasi polvet kuntoon, mutta tänään vasenta polvea kirveli, pisteli ja poltteli enkä saa jalkaa suoraksi, kävelin töissä oudosti koko päivän. Toivottavasti tilanne paranee edes vähän huomiseen mennessä.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #389
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.07.2010 22:57

Lainaus: AlienSexGarden

Cannibal Corpsen pitissä

Oli tosiaan hieno pitti, mitä katselin screeniltä. (Vanha ei jaksa moisiin pitteihin...varsinkaan korkkareissa hehheh.) Hyvä meininki muutenkin Cannibal Corpsen keikalla, räyhäkkää menoa! Fisher pyöritti tukin paksuista niskaansa hämmästyttävällä tarmolla, kyllä tukkalinkous vakuutti, tosiaankin. Ikävää, että jalallesi kävi kehnosti, mutta älä välitä: kävelee moni muukin oudosti Tuskan jälkeen. Ainakin minä, korkkarivalintani sunnuntaille oli idiotismia puhtaimmillaan. Tyhmyydestä on maksettu sakkoja vielä tänäänkin. Auh.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.07.2010 10:24
Ei voi muuta sanoa kun että VIHAAN kuumia ilmoja -.- Naama valuu niin että on melkeen ihan turha laittaa minkään näköistä meikkiä naamaan.... Helvetti sentään että voi raivostuttaa tällanen paahto.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit