Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.10.2011 23:39
Tää alkaa kovasti olemaan loman tarpeessa. Työni on mielekästä, mutta kun tein sitä koko kesän ja edellinen loma oli joskus maaliskuussa niin.. Ja kun opiskelen vielä lisäksi niin sitä vapaa-aikaa harvemmin jää liikaa. Onneksi kohta on tulossa loma, se vain tuntuu silti olevan kovin kaukana.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 24.10.2011 17:38
Mistä taloyhtiöiden nillinnillin-kyyläpappoja oikein sikiää? Kesällä kaverini muuttivat, ja heti tuli joku pappa valittamaan, ettei jotain pientä ja rikkinäistä saisi laittaa roskiksiin (ei ollut mitään kodinkoneita tai muutakaan vastaavaa) ja nyt kun minä avomieheni kanssa tyhjensimme varastoamme, tuli joku pappa taas nillittämään ja käski onkimaan ne pari romua pois. Pappaa ei vissiin yhtään haitannut, että vain paria minuuttia aiemmin vastapäätä asuva nainen oli tyhjentänyt jätesäkillisen leluja samaan roskakuiluun. Noh, me vain kävelimme sanaakaan sanomatta pois, sillä roskakuilu on 3 m syvä, eikä todellakaan tee mieli selittää tuntemattomille kyylille yhtään mitään. Sappi kiehui kyllä heti, olisi tehnyt mieli käskeä ukon sukeltaa itse, mutta pidin mölyt mahassani. Nyt taas vaan ei ole mukava käydä talon pihalla kun saa pelätä mokomaa perkelettä, sillä minut on niin helppo tunnistaa että varmasti tulee nillittämään taas. Jos tulee, ehkä pitänee näytellä ettei puhu suomea tjn...
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #363
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 24.10.2011 22:50

Lainaus: Jezebel

Minen osaa päättää millaisen puvun haluan.

Ah, onneksi olen saanut täydellisen vision unelmieni puvusta, joka passaa häiden teemaan ja tyyliin täydellisesti. Ja oho, se on jopa pääväriltään valkoinen, vaikka aina aiemmin kuvittelin ihan muita värejä. Muuten ei kyllä mitenkään perinteinen, ei edes pitkä.
Hääpaikan kanssa vaan hajoillaan, kun oma tyyli vaatii jotain erikoisempaa kuin perus nuorisoseurat. Se vaan että kun kummallakin on iso suku joiden kanssa halutaan juhlia, niin ei tahdo noista erikoisemmista paikoista löytyä yli 100 hengelle meidän budjettiin osuvaa paikkaa, ei ainakaan sellaiselta paikkakunnalta joka osuisi omaan visioon. (Jos jollekin tulee mieleen Kuopiosta jotain siistiä, ei niin perinteikästä tilaa, niin kertokaa!)
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #364
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 25.10.2011 10:14
Tahtoisin niin kovasti saada itselleni oikeita töitä.
Tappaahan tämä työkkärin kursseilla istuminen toki aikaa, mutta olisihan se jo aika saada itselleen edes jonkinasteinen työpaikka edes pariksi vuodeksi. Pääsisi sitten hyvillä mielen muuttamaan isompaan asuntookin. Tässä minun about 30 neliöisessä yksiössäni eläminen alkaa pikkuhiljaa jo tökkiä.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.10.2011 21:54
Ehkä kauhein tiistai ikinä -.- voisin täl hetkel painuu nii syvälle maan alle kun on mahdollista. Siel ei ainakaa kuulis näi paskaa musiikkia! saatana
Kirjoittanut: Marionette (Jäsen)
 • #366
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.10.2011 22:52
Noh onhan se kiva jatkaa vuosia kestäneitä perinteitä ja ainahan lomalla nyt on aikaa sairastaa mutta silti...miksi...oi miksi taas flunssakuumetauti lomalla? Sen ainoan viikon ennen joulua kun saisi elää suhteellisen stressittömässä maailmassa mie istun kotona vällyjen alla ja köhin. Saas nähä onko tässä perjantainakaan Heimiin menoa, mökkilomasta puolet menikin siihen, että olinkin kotona sairaana. Nyt ei mene kaikki nallekarkit tasan...
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.10.2011 09:27
Nyt ei tarttis yskiä enää yhtään. Sain flunssan väistettyä muuten ihan hyvin, mutta keuhkot on niin täynnä töhnää etten saa nukuttua öisin. Ärsyttää kun säätkin olisivat ihan täydelliset pyöräilyyn, mutta työmatkat joutuu taittamaan noissa Babylonin teuraslammaskuljetuksissa joista saa tähän aikaan vuodesta todennäköisesti kaiken veriripulista suu- ja sorkkatautiin
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #368
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.10.2011 13:43
Mättääkö meikäläisessä joku kun ihmiset jatkuvasti peruvat taapamisia kanssani viimetingassa, vai onko tämä nyt taas joku globaalin EVVK-yhdistyksen kamppanja? Tuntuu että näin käy vähän väliä. Tänään sain varttia ennen sovittua tapaamisaikaa tiedon, ettei kaveri aiokaan ilmestyä kanssani kahville ja kirpputoreja kiertämään. Meikähän tosiaan tuossa vaiheessa oli jo keskustassa.

Eikä tämä ole ainut ihminen eikä todellakaan harvinaista. Tuntuu että yhä useammat kaverit harjoittavat tätä käytäntöä. Minä merkkaan kiltisti kaikki kahvituokiot sekä mukana kulkevaan kalenteriin että selaimen ReminderFoxiin etten vahingossakaan unohda milloin olen sopinut tapaavani kenetkin. Lienen siis konservatiivinen kalenterikukkahattutäti.
Kirjoittanut: Yoa- (Jäsen)
 • #369
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Yoa-
 • Lähetetty: 26.10.2011 14:09
En saa ketään kiinnittään mulle villarastoja, argh. Tarvis ne tällä viikolla saada päähän ja voi vit. Kivasti on taas kaikki vähäisetkin kaverit jossain kuusessa just nyt ku tarvisin.


Että sitä vielä vaan, jos joku ihana ihminen haluaa ja millään viittis laittaa mulla pötkylät päähän tällä viikolla, niin asun tampereen vieressä, ilmotelkaa. Tyks!
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #370
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.10.2011 19:03
Olin tuossa puolisentoista viikkoa sitten leikkauksessa tulehtuneen umpilisäkkeen takia. Tänään tuli postista tuo loppuarvio. Arvonnan lisävoittona selvisi vielä, että minulla on endometrioosipesäkkeitä.. Huoh. Toivon, etteivät alkaisi missään elämänvaiheessa vaivaamaan, ei huvittaisi joutua uudelleen operoitavaksi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit