Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: DEADBUNNY (Jäsen)
  • #971
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 18.09.2012 20:11
Juuri nyt vaan kaikki masentaa ja ketuttaa oikein kunnolla.
Nukkunut pariin yöhön, kuin vaivaiset 2 tuntia ja päätä särkee + plus skitsofrenian oireet korkeimmillaan, joten toisinsanoen kaikkea ylimääräistä puhetta päässä ja randomeita varjoja -.-'
Lisäksi mahdoton päänsärky, kaverin koira lopetetaan, huomenna kouluun ja pitäisi hakea TET-paikka, jonka varmasti oon saamassa tällä naamalla sillä nyt vitsi jota kaverit sanovat meikeistäni ym, 'näytät kuin haudasta nousseelta' ei oikein naurattaisi.
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
  • #972
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 19.09.2012 17:25
kuten valitin jo siitä tyypistä joka huutaa mulle aina anarkistiä ja saatanaa yms.
niin tännään se suorastaan mielisteli mua!
inhottavaa.............................

valitus 2,ajatukseni karkailevat niin kuin kusi vanhuksilla!
ja nyt kun koulussa pitäs olla reipas niin pää ei pysy kasassa!
lame!
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
  • #973
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 22.09.2012 07:55
Alkaa lähennellä taas 100 sivun rajaa kaikenmaailman valitusten suhteen niin laitetaas tämä kiinni ja jatkellaan uudessa ketjussa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!