Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset! - Sivu 82

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
 • #811
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.07.2012 03:55
URL

ja

URL

ja sitten toki yksinäisyys.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.07.2012 03:01
AARGH! Nyt masentaa ja pahasti. Kaikki johtuu eilisestä... Se, mitä seuraavaksi tähän valitan vois kuulua melkein kyllä henkilökohtaisten ongelmien keskusteluun mutta pistän nyt tähän kun on muutakin..

Eli eilen oltiin juhlimassa koko kunnan voimin paikallisella lavatanssipaikalla missä oli vuosittaiset härkäjuhlat. Noh, kuten viime vuonnakin kävi, niin myös tänä vuonna aloimme mieheni kanssa riitelemään. Tällä kertaa siitä että tämä alkoi aukomaan päätään mun keski-ikäiselle sukulaiselle ja voi pojat kun hävetti. Alettiin sitten siitä tappelemaan ja selvennettäköön että meidän riidat tapaa usein olla enemmänkin fyysistä väkivaltaa. En nyt tarkoita että hakataan toisiamme verille mutta joskus kännissä saatetaan riidellä rankastikin. Mutta eteenpäin, siinä sitten kaveripariskunta tuli meidän väliin ja yrittivät saada meitä rauhoittumaan ja minä lähdin kävelemään sitten kotiinpäin hermostuksissani. Noh, sitten pysähdyin jossain vaiheessa matkaa soittaakseni jollekkin mutta huomasin että laukussani ollut kaljatölkki oli vuotanut laukkuun ja tottakai rakas ja uskollinen puhelimeni oli hajalla.. Kävelin kotiin jossa oletin mieheni olevan mutta eipä ainakaan ovea avannut. Sitten tajusin että no varmaan ne kaverit otti sen niille yöksi, ja mietin että mitähän teen kun en sisälle pääse (olin siis antanut aiemmin avaimet miehelleni!). Kävelin siinä poikaystäväni kaverin ovelle joka asuu aika naapurissa ja onneksi tämä oli hereillä vielä, joten pääsin sinne nukkumaan yöksi. Aluksi meinasin jäädä omalle terassille nukkumaan mutta sitten tuli niin kylmä että onneksi tämä kaveri oli hereillä ja antoi yösijan. Nukuin yön yli ja herättyäni lainasin kaverin puhelinta ja soitin miehelleni. Hän oli juuri tullut kotiin ja oli kuin olikin sitten nukkunut kavereidemme luona yön. Kävelin siinä sitten kotiin ja mies siellä tuli jo vastaan anteeksi pyydellen. Ja jos joku järkyttyi lukiessaan meidän aggressiivisesta parisuhteesta niin rauha vain, olemme siinä suhteessa samanlaisia ja vaikka kännissä riitelemmekin pahasti niin aina sovimme asiat. Ja kyllä, vaikkei ehkä siltä kuulostanut tämä tarina niin me kyllä rakastamme toisiamme.

Noh, tuo eilinen asia on selvitetty kaikin puolin, mutta ainoa ongelma on enää se puhelin! En osaa elää ilman puhelinta, aina kun se jää tunniksikin jonnekin autoon tai kotiin niin se on aina yhtä helvettiä. Ja nyt tiedän että vasta huomenna EHKÄ saan väliaikaisen puhelimen joten en saa mielenrauhaa. Puhelin on se joka muistuttaa mua asioista, koska itse olen TODELLA huonomuistinen. Stressaa vielä sekin että jos tulee jotain, esim. sydän alkaa taas ryttyillä niin ei sitten ole millä soittaa..
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #813
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.07.2012 23:59
Kissat! Olen saanut majoittua koko päiväksi pöydän ääreen korjaamaan niiden rikki puremia asioita! (ehkä ne on oikeasti jotain naamioituja eläinsuojelijoiden pelastamia city-kaneja...) Osaa olla ärsyttävää sillä yksi vahvari pitäisi vielä saada kondikseen. Faijani oli yrittänyt korjata sitä ja, köh, mekaniikka ei tunnu oikein olevan myyntimiehen hommaa (kyseessä siis vaan on se plugin johto). Huomenna vielä erä sen kanssa ja sitten takaisin mielekkäiden hommien pariin.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.07.2012 00:49
Tylsääääääääääääää... Kukaan ei puhu mitään ja minä kun haluaisin jutella vaikka suuni verille taas vaihteeksi. Liikaa energiaa näin illasta O.O Liikaa energiaa aina.
Kirjoittanut: Pelkuri (Jäsen)
 • #815
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.07.2012 15:16
Argh, miten voi olla samaan aikaan bad hair day JA bad face day?! Illalla on juhlat. Voi prrrkele!
Kirjoittanut: Bloody Monster (Jäsen)
 • #816
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.07.2012 01:35
Ostin juuri kaksi uutta kalaa akvaariooni, eikä mennyt paria tuntiakaan kun toinen niistä oli jo kadonnut. Toivottavasti mikään muista kaloista ei ole syönyt sitä...
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #817
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.07.2012 10:34
Alan olla liian "aikuinen" tälle foorumille. En oikein löydä yhtään keskustelua nykyään johon välittäisin osallistua, tai edes lukea. :/
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 26.07.2012 10:58
Keskustelun taso on ehkä vähän laskenut ja aiheet jo koluttu läpi. Eiköhän, kuulkaa, lopeteta tämä goottihomma ja ryhdytä mylittleponisteiksi?

My Little Pony: Pinkie Pie
Kirjoittanut: Pelkuri (Jäsen)
 • #819
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.07.2012 11:15
Ah, mikä loistava ehdotus liitynkin hetipaikalla ...... Jaa että tuollainenkin sivusto ylipäätään on olemassa... Noh, meitä on moneen junaan...

Offia^
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.07.2012 23:49

Lainaus: kuopassa

Keskustelun taso on ehkä vähän laskenut ja aiheet jo koluttu läpi. Eiköhän, kuulkaa, lopeteta tämä goottihomma ja ryhdytä mylittleponisteiksi?

My Little Pony: Pinkie Pie

en hajonnu........................
mut kiva, multa hajos tänää puehlien näyttö kompastuin koroilla ja lkaaduin, niin että läjähti puhgelin näyttö edellä asfalttiin :<
kosketusnäyttö, että ihan kiva, onneks vielä toimii, ja pitäis toimia vielä puol vuotta, ennenku sopimus lopuu ja voin hommaa uuden

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit