Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jatkokertomus.

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.02.2007 03:32
En oo varma onko täällä jo vastaavaa juttua,(jos on, niin sulkekaa tämä ketju) mutta ellei ole, niin nythän on ainakin!
Eli kirjoitetaan yhdessä tarina. Halukkaat voivat kirjoittaa vaikka pari sanaa, yhden lauseen tai vaikka puoli sivua, ja siitä seuraava sitten jatkaa. Ja samat jäsenet voivat kirjoittaa monta kertaa (ei peräkkäin) Ninnuska aloittaa. Vaikka toi mun kirjottama novellin alku onkin synkkä ja voi olla et siihen on vaikee keksii jatkoo, niin ideahan on just se, et voitte heittää stoorin vaikka ihan vitsiksi! Ois kiva ssada monia mukaan tähän, ja kun kaikki kirjoittavat omalla tyylillään ja jotkut vakavia, jotkut pelleilevät, niin tarinasta tulisi taatusti hauska! Ja toivottavasti mahdollisimman pitkä. Eli alkakaa nyt jatkaa tota mun tarinan alkua!

Sinä yönä taivas oli verenpunainen. Valittavassa tuulessa huojuvat puut tuntuivat odottavan jotain. Jotain, mikä oli saapumassa. Aurinko ei ollut noussut enää moneen päivään. Ehkä se aavisti tulevan, ehkä se oli sammunut kokonaan. Puoliksi jäätyneen lammen pinta alkoi muodostaa pieniä renkaita muuten niin hiljaiseen, lähes kuolleeseen pintaansa. Vähitellen renkaat kasvoivat, ja viimeinen elossa sinnitellyt joutsen yritti levittää jäätyneitä siipiään lähteäkseen lentoon. Siivet eivät kantaneet. Joutsen lysähti lumen peittämälle kalliolle. Sen kerran niin eloa täynnä olleet silmät lasittuivat muistuttaen särkynyttä peiliä. Joutsenen valkoinen höyhenpeite tahriintui satavasta verestä. Pisarat iskivät kuin miekan terät maahan. Tuhoten, kuolemaa kylväen. Silloin mustan lammen pinta alkoi kuohua. Jokin kohosi ylös järisyttävällä voimalla sen syvyyksistä. Se sai puut irtoamaan maasta juurineen. Se halkaisi kallion sanoinkuvaamattomalla voimallaan, se oli......
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.02.2007 16:19
(hauska keksintö muutes Ninni)

Juuri kun joutsen oli saada selvää lammen syvyyksistä nousevasta olennosta, leimahti sen takaa yhtäkkiä valtava vihreä valo. Joutsenen väsyneet ja kaikennähneet silmät sokaistuivat ja se paiskautui uudelleen vasten kalliota. Kuului kimeää kirkumista ja joutsen ajatteli pääsevänsä vihdoinkin pois, sinne minne on jo niin kauan haaveillut pääsevänsä. Sitten, kuitenkin, tuli täydellinen hiljaisuus. Kuuloaan pinnistäen joutsen saattoi kuulla puiden valittavan hieman, muttei enää muuta. Joutsen avasi varovasti silmänsä, ja näki edessään tummaan kaapuun pukeutuneen hahmon. Hahmo kyykistyi joutsenen viereen paljastamatta kasvojaan ja lausui matalalla, pehmeällä äänellä:
-Vai oletko sinäkin viimeinen?
Kirjoittanut: Henna_Witch (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.02.2007 16:26
Joutsen ei ymmärtäny mitä tämä tummaan pukeutunut yritti hänelle tällä sanoa. Mutta, joutsen ei jään yt kauaksi aikaa sitä miettimään koska hänen silmänsä menivät aivan itsestään kiinni. Hän vaipui syvään uneen. Kun joutsen heräsi hän huomasi olevansa pimeässä huoneessa. Pian hän kuuli matalan pehmeän äänen joka sanoi: ''Sinä heräsit...''
Kirjoittanut: Morfinsia (Aktiivi)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.02.2007 16:43
Tuo sama tumma hahmo istui vuoteen vierellä,pimeässä huoneessa,jonka ainoa valonlähde oli pieni, lähes loppuun palanut kynttilä jakkaralla vuoteen vierellä.
Joutsen kohotti pitkää kaulaansa nähdäkseen kasvot,sillä hahmo oli vetänyt hupon pois peittämästä kasvojaan...
Kirjoittanut: Pudotus (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.02.2007 19:19
Kuoleman vanhan miehen irvokas naama katsoi suoraan joutsenta kohti. Hän alkoi puhumaan joutsenelle, kuin vanha mies toiselle jotta:"Minä toin sinut tänne, täällä on kuules hyvin yksinäistä ja toivoisin sinusta seuraa." Joutsen katseli ihmeissään pohtien samalla mahdollista olemassa oloaan, tai sen olemattomuutta.
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 06.02.2007 19:39
Joutsen oli hyvin hämillään, ei tiennyt mitä ajatella miehestä, paikasta jossa oli, itsestään, mistään. Hän katsoi miestä tummilla silmillään suoraan miehen tummiin silmiin, ja sanoi hiljaa, niin että sitä tuskin kuuli, "Kiitos..."
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.02.2007 22:30
Siinä samassa joutsen muisti viiltävän kivun, jonka oli kokenut yrittäessään nousta ilmaan lammen luona. Se muisti sydämensä viimeiset sykkeet ja jotain punaista siipisulissaan. Joutsen tajusi olevansa kuollut! Ja tämä outo hahmo sen vierellä täytyi ulkomuodostaan päätellen olla myös kuollut, joka oli tullut noutamaan joutsenen tuohon outoon, synkkään paikkaan saadakseen seuraa, koska oli niin yksin. Mutta entä jos tuo mies ei ollut pelkästään kuollut, ehkä hän oli itse Kuolema!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 10.02.2007 02:53
(psst...jatkakaa!)
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.02.2007 05:03
-mutta miksi kuolema olisi yksinäinen? joutsen mietti.

-kuoleehan koko ajan eläimiä ja ihmisiä, silti tällä miehellä on aikaa jutella yhden joutsenen kanssa näinkin pitkään... ei tämä mies voi kuolema olla, kuoleman täytyy olla kiireisempi... ja vaikka olisikin, miksi hän minusta seuraa haluaisi?

tälläisiä kysymyksiä risteili joutsenen päässä vastausta miettiessä...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 10.02.2007 11:41
Siinä samassa avautui suuri rautainen ovi, jota joutsen ei ollut huomannutkaan. Ovella seisoi hovimestari viimeisen päälle hienoissa vaatteissa, ja kysyi: "Saisiko olla punaviiniä ja hieman ruokaa? Tarjolla olisi herralle kaksi tuoretta neitsyttä ja uudelle tulokkaalle pyydystin juuri mustan korpin tuolta Kuoleman puun ylimmältä oksalta. Korppi on hädin tuskin hengissä, joten herra Joutsen on hyvä ja pitää kiirettä ennen kuin se kuolee, sillä sitten se joutaa jätemyllyyn."
Hovimestarin sanat saivat joutsenen haukkomaan henkeään. Pitäisikö hänen syödä elävä lintu?! Sellaistako tämä kuoleman jälkeinen "elämä", vai pitäisikö sanoa "kuolema" on?
Silloin rautaisen oven takaa ilmestyi tarjoilija, jonka mukana oli kaksi alastonta, nuosta naista. Heidät oli sidottu käsistä ja jaloista paksulla narulla, ja he kiljuivat korvia viiltävästi. Tarjoilija raahasi neitsyet kuolleen miehen luo, ja ojensi hopeatarjottimella joutsenelle korpin, jonka hengitys oli jo käynyt raskaaksi. Sen siivestä vuosi verta ja se katsoi mustilla vetisillä silmillään joutsenta silmiin.
"Miksi tämä toinen tyttö tuoksuu näin pahalta? Eikai Calderas valehdellut minulle?! Vain tämä punapää on neitsyt, tuon blondin saa heittää vallihaudan krokotiileille raadeltavaksi, minä en syö saastunutta lihaa!" kuollut mies raivosi. "Kyllä mestari, sananne on lakini. Saastunut nainen heitettäköön krokotiileille." tarjoilija vastasi, ja raahasi toisen naisista pois niin, että kivilattiaan jäi tumma verivana naisen haavoista.
"Mokomat tunarit!" kuollut mies puhkui. "Mutta uusi ystäväiseni, nyt syökäämme, ja viini on erinomaista. Tervetuloa Kuolleiden kartanoon".

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit