Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jatkokertomus.

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 17.03.2008 13:07
Haa! Löysimpäs tän vanhan tarinan täältä. Lukekaa jos jaksatte ja olis taas kiva päästä jatkaan tätä. Ite aion jatkaa heti kun ehdin.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 17.03.2008 22:42
no eikö Sather tai HepZusi uskalla jatkaa tarinaa?
Kirjoittanut: Sather (Goottiprinsessa)
 • #53
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.03.2008 23:36
(Haaste otettu vastaan ;D)

Kyyneltä seurasi toinen ja kolmas..
Andre kääntyi katsomaan Calderasta, joka ei vastannut katseeseen, vaan kääntyi huokaisten kertomaan ääneti ajatuksiaan verenpunaiselle taivaalle.
Aurinko oli himmeä ja tummat pilvet maalasivat horisonttiin näkymän kuvastamaan sitä mitä he molemmat tiesivät Ciervon tuntevan - epätoivoa.

Andre tunsi sisällään jotain, -jotain mitä vampyyri ei olisi saanut tuntea.
Hän meni istumaan Ciervon vierelle ja asetti kätensä tämän olkapäälle, tietämättä miksi tarkalleen edes teki niin.
Kukaan ei sanonut mitään, vain Ciervon hiljainen nyyhkintä ajoittain rikkoi kylmän hiljaisuuden.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 18.03.2008 03:29
Kolmikko ei osanut päättää mitä seuraavaksi tekisi. Matkanvarrella oli kohdattu monenlaisia vastoinkäymisiä; kavala noita, erilaisia hirviöitä ja seireeneitä. Lopulta nuo kolme vampyyria tiesivät mitä seuraavaksi tekisivät:
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 18.03.2008 13:19
He eivät ehtineet tehdä mitään, sillä jostain kaukaa alkoi kuulua selkäpiitä karmivaa kiljuntaa. Se muistutti tapettavan kääpiön viimeistä kiljausta, osittain vihastuneen jättiläisen karjuntaa, mutta ääneen sekottui jotakin, jotakin hyvin epätoivoista, ja kolmikko yritti paikantaa äänen lähteen. "Se taitaa kuulua tuon puron takaa, parasta mennä katsomaan mistä on kyse", Andre ehdotti. Muut olivat täysin eri mieltä: "Entä jos tämä on taas sen noidan temppuja. Emme ikinä pääse tavoitteeseemme emmekä matkaa jatkamaan jos juoksemme joka äänen perässä ja leikimme hyväntekijää!" Calderas hymähti.
Andre päätti lähteä yksin puron suunnalta kuuluvan metelin perään ja selvittää asian. Calderas ja Ciervo jäivät vampyyria odottamaan.
Kirjoittanut: Sather (Goottiprinsessa)
 • #56
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.03.2008 16:22
"Suoraan Radinin käsiin..." Ciervo ajatteli. Hänen kasvonsa olivat muuttuneet surullisista normaaleiksi silmänräpäyksessä ja kyynelten vuotaminen loppui suorastaan luonnottoman nopeasti.

Kaukaa kuului karjuntaa.

"Calderas.. vaikka sinänsä asialla ei minulle niin suurta väliä ole, niin pitäisikö jommankumman meistä mennä Andren perään, vain varmuuden vuoksi. Emmehän toki halua suorittaa tehtäväämme kahdestaan?"
"Arvasin että sanoisit." Calderas vastasi.
"Tottakai. Sinun selkäsi on víoittunut, minä menen, minä menen...pah." Calderas mutisi kävellessään, Andren jalanjälkiä seuraten.

Ciervo hymyili.
Kirjoittanut: Count Dracul (Jäsen)
 • #57
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.04.2009 19:11
(This is fun)

Calderas ja Ciervo kävelivät purolle kivistä polkua pitkin. Yht'äkkiä purosta nousi hirveä olento joka piti Andreaa limaisessa lonkerossaan. Hirviön yläosa oli ihmisen mutta alaosa oli mustekalan. Sen silmät hohtivat punaisina, ja hirviö nosti kädellään vedestä pylvään.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #58
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 17.04.2009 10:54
(Voi hirveä, olin jo unohtanut täysin nämä jatkotarinat.) O_o

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit