Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tupakkalaki

Kirjoittanut: blood (Jäsen)
 • #101
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.12.2007 15:29
Kieltäis koko tupakan nii ei tarttis enää tälläsestäkään valittaa. Kun pitää tehdä siitä tupakoimisesta niin vaikeeta niin kiellettäisiin se sitten kokonaa. Eipä tarttis enää munkaan rahoja tuhlata tupakkaan ja ois pakko lopettaa.
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.12.2007 15:31
blood

Se vois mennä tupakan salakaupaksi, niinkuin on ton kannabiksen kanssa.
Kirjoittanut: The Evil Fairy (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.12.2007 15:36
No, tää ei ainakaan vaikuta mun elämään enää, sillä en polta.
Mut voin vaan kuvitella miltä niistä tuntuu jotka polttaa ja on tottunut baarissakin polttamaan. Mutta toisaalta, jos ei itse polta niin ei se haju myöskään oo mikään mukava omaan nenään jos vieressä jotkut polttaa.
Tää on taas tämmönen kaksi piippuinen juttu
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.12.2007 15:37
En mä ymmärrä tuota Nemin mielipidettä ollenkaan ja komppaan Sireä ja kalmakallea.

Lainaus: Nemi

ja silloin me kävelessään ohi tupakoimme passiivisesti! Ja se on pahempaa ku tavallisesti polttaminen.


Tuo ei pidä paikkaansa, ei ole mitään tieteellistä näyttöä tuollaisesta.

Lainaus: Nemi

tämä laki oli jo ennenki, ja se ei kyllä toiminnut... Se on typerin koko maailmassa! Ehkä pitäisi ajatella esimerkiksi narkkareita, tai sotia ja tehdä asialle jotain, eikä päättää siitä, saavatko ihmsiet polttaa vai ei???


Se, että maailmassa on isompia asioita pielessä ei ole mikään syy jättää niitä pienempiä korjaamatta.

Lainaus: Nemi

Ja vielä yksi juttu; ravintolat menevät vararikkoon, asiakkaiden puutteen takia.


En ole huomannut että ihmisten baarissakäynti olisi merkittävämmin vähentynyt tuon lain myötä.

Lainaus: Nemi

ravintolat menettävät enemmän rahaa, ku ne ihmiset jotka käyttää (n1000e) vuodessa tupakkaan..


Miten niin menettää? Melkein kaikissa ravintoloissa myydään edelleen tupakkaa ja usein samoilla ylihinnoilla kuin ennenkin.
Kirjoittanut: Sire (Aktiivi)
 • #105
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Sire
 • Lähetetty: 07.12.2007 15:39
Kokonaan tupakan kieltävä laki ei menisi koskaan läpi. Ja kuten kalmakalle jo totesi, jos tämäntyyppinen nautintoaine pistetään pannaan, niin sitten sitä hankitaan vähemmän rehellisillä keinoilla. Lainataanpa tähän väliin pätkä Wikipediasta:


Vuosina 1919–1932 voimassa ollut kieltolaki ei onnistunut vähentämään alkoholin kulutusta, vaan jopa pahensi sitä. Kun laillisia alkoholijuomia ei ollut saatavilla, kansa siirtyi väkevämpiin, laittomiin vaihtoehtoihin. Kieltolaki saikin Suomessa aikaan ennen näkemättömän viinan salakuljetuksen aikakauden, jota osuvasti on kutsuttu myös pirtuajaksi.

Laiton ja valvomaton viinantuotanto aiheutti salakuljetuksen lisäksi lukuisia muita ongelmia. Hämäräperäisissä olosuhteissa huolimattomasti valmistettu viina saattoi sisältää metanolia, joka voi aiheuttaa jo pieninä annoksina juojalleen sokeuden tai kuoleman.

Väkeviin siirtyminen lisäsi alkoholismiin sairastumisen yleistymisen lisäksi maksavaivoja ja muita terveysongelmia.

Poliisia kieltolaki työllisti runsaasti. Korruptio, salakuljetus ja laittomat markkinat aiheuttivat poliisille huomattavan resurssipulan. Väkevän viinan juominen näkyi myös lisääntyneinä väkivaltarikoksina, joiden selvittelyyn tarvittiin poliisin apua.Yleensäkin ottaen, minusta ihmiset saavat polttaa ja juoda niin paljon kuin itse tahtovat, kunhan eivät sillä aiheuta harmia toisille ihmisille.
Kirjoittanut: Nemi (Jäsen)
 • #106
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.12.2007 16:39

Lainaus: bloodKieltäis koko tupakan nii ei tarttis enää tälläsestäkään valittaa. Kun pitää tehdä siitä tupakoimisesta niin vaikeeta niin kiellettäisiin se sitten kokonaa. Eipä tarttis enää munkaan rahoja tuhlata tupakkaan ja ois pakko lopettaa.


Jos tupakat kielletään, ihmiset aloittavat itse valmistaa tupakkaa :I sa ei mun kai tartte selittää miksi se on huono juttu?
Kirjoittanut: Nemi (Jäsen)
 • #107
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.12.2007 16:40

Lainaus: Deadboy

Se, että maailmassa on isompia asioita pielessä ei ole mikään syy jättää niitä pienempiä korjaamatta.


Kylläpäs on.
Kirjoittanut: Nemi (Jäsen)
 • #108
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.12.2007 16:42

Lainaus: Deadboy

En ole huomannut että ihmisten baarissakäynti olisi merkittävämmin vähentynyt tuon lain myötä.


baarimikotki sanovat että asiakkaita tulee kokoajan vähemmän..
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.12.2007 17:10
Tuo tupakan kieltäminen nyt on ihan mahdotonta, se pitäis sitten kieltää koko maapallolta, varmaan onnistuu.

Se, että maailmassa on isompia asioita pielessä ei ole mikään syy jättää niitä pienempiä korjaamatta.

Lainaus: Nemi

Kylläpäs on.Tuon logiikan mukaan vaikka ryöstäjiä ei kannattaisi edes yrittää saada kiinni kun murhaajiakin on vapaana. Tai eihän niitäkään kannata yrittää saada vankilaan kun Osama Bin Ladeniakaan ei ole löydetty.


Lainaus: Nemi


baarimikotki sanovat että asiakkaita tulee kokoajan vähemmän..


Varmasti jotkut baarit menettää asiakkita, ainakin jos muut kuppilat on järjestäneet paremmat mahdollisuudet tupakoida, olen huomannut että se vaikuttaa. Ja mitä alunperin sanoit että joku baari menisi vararikkoon tuon uuden lain takia niin tuskin, jos konkka tulee niin ihan muista syistä.
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.12.2007 17:26
Infernossa jyväskylässä on tupakka koppi rakennettu ja se on ihan hyvä juttu. en usko että siellä on asiakkaat vähentyneet ja 68:ssa on vakio asiakkaat jotkä käy siellä iltaa istumassa. siellä mennään kiltisti pihalle polttamaan. En usko että näihin mestoihin on paljookaan vaikuttanut.

Maailman isoimmat ongelmat on hoidettava ensiksi kuntoon ja tässä komppaan Deadboy:ta

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit