Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ylläripalkintoja aktiivisimmille

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 05.06.2008 08:00

Lainaus: Chrystalis

Se ei ainakaan, ei tietenkään voisi mitenkään mahdollisesti sattumalta olla kaikkien ihannoima Heetteri ? ;3

Lainaus: BronzeRain

Heeteri-muru, suljit juuri itsesi pois. Sinua kun kaikki osaavat odottaa siihen hommaan.


No voi höhhelis! Yllätysmomenttini meni nyt ihan harakoille ja hukkaan. :'D (On niin siistiä, että ensin paasattuani sisällöntuottamisesta ja rakentavuudesta, postaan tällaista)

Mutta srsly though, huumoria ja off-topicia ei sinänsä tarvitse dumata; ne ovat luonnollinen osa keskustelua ja bondingia ihmisten välillä.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #22
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 05.06.2008 16:27

Lainaus: Heetteri

Mutta srsly though, huumoria ja off-topicia ei sinänsä tarvitse dumata; ne ovat luonnollinen osa keskustelua ja bondingia ihmisten välillä.

Ei minunkaan mielestäni (pienimuotoista) off-topiccia tarvitse sinänsä karsia. Se on aika piristävä lisä muuten tasaiseen keskusteluun ja en usko siitä koituvan mitään haittaa. Eikä varsinkaan siitä huumorista. Pitää tietysti muistaa aina jossain vaiheessa palata aiheeseen, jotta topicin idea säilyisi. Ja sitten jos huomaa, että jostain uudesta aiheesta alkaa syntyä enemmän keskustelua, niin voi perustaa sille uudelle asialle oman topicin. Tai jatkaa (minun perustamassani huom ) yleiskeskustelutopicissa!

Ja kyllä ne satunnaiset yhden rivin postaukset ovat mielestäni ihan ok siinä tapauksessa että niistä välittyy jokin olennainen viesti, mutta jos jonkun pääasiallinen tavoite on kasvattaa täällä viestimäärää vastaamalla kymmenen kertaa päivässä sanapeliin ja kommentoimalla "minä myös + hymiö" jokaiseen ketjuun, en todellakaan kutsuisi sitä ainakaan aktiivisuudeksi. Kyllä sen eron yleensä aika selvästi huomaa oikean aktiivisuuden ja näennäisen "aktiivisuuden" välillä.

Lainaus: Piiskansiima

Jos vaikka tehtäisiin niin, että kun aktiivisuuspalkintoa ollaan jakamassa henkilölle x, niin vilaistaan onko hänen huimat aktiivisuuspojonsa tulleet kuinka suurelta osin näistä onelinerketjuista ja ehkä voisi muutenkin randomina katsastaa mitä laatua se aktiivisuus oikeastaan on.

Kannatan myös tuota ajatusta.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 05.06.2008 16:36
Swanette
Summasit jotakuinkin ajatukseni omaan postaukseesi; eli tällä kannalla liikutaan. Allekirjoitamme.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #24
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.06.2008 20:42

Lainaus: poison

Tähän mennessä ei ole ollut juuri sisäsiittoinen, koska minä ainakin olen havainnoinut, että joka päivä tulee uusia. Osa vanhoista jää pois tosin, mutta se on normaalia poistumaa.

Tuosta tulikin mieleen, että silloinkun gootti.netistä tuli jotain sähköpostia, niin meidän määränämme taisi olla luku 1300 ja risat. Onko porukkaa niin paljn jäänyt vain käymättä täälllä, vai eikö aivoni ole rekisteröineet eri ihmisiä
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #25
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.06.2008 21:20

Lainaus: Unholysacrament

Onko porukkaa niin paljn jäänyt vain käymättä täälllä, vai eikö aivoni ole rekisteröineet eri ihmisiä

Täällä on helkkaristi rekisteröityneitä jotka ovat postanneet ehkä yhden tai kaksi viestiä. Sellaiset eivät oikein jää mieleen. Selailin tässä joku päivä sitten käyttäjälistaa ja oli niin perkeleesti nickejä joiden kirjoituksiin en ollut ikinä törmännyt... Mutta, jääpä niitä kyllä huomaamatta useammin postanneitakin, varsinkin jos ei ole avatar kuvaa tai on sama kuva kuin jollain toisella.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.06.2008 23:30

Lainaus: Heetteri

Swanette
Summasit jotakuinkin ajatukseni omaan postaukseesi; eli tällä kannalla liikutaan. Allekirjoitamme.


Täällä allekirjoitetaan Swanetten tuotos myös. Off-topiccia ei todellakaan tarvitse karsia kokonaan pois (tai muuten tulee iso vihainen Xerxes pistämään porukan ruotuun! ) ja tällä foorumilla se on mielestäni aika tasokasta ja, yllättävää kyllä, hyvinkin sisältörikasta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 07.06.2008 16:04

Lainaus: Piiskansiima

[...] kun aktiivisuuspalkintoa ollaan jakamassa henkilölle x, niin vilaistaan onko hänen huimat aktiivisuuspojonsa tulleet kuinka suurelta osin näistä onelinerketjuista ja ehkä voisi muutenkin randomina katsastaa mitä laatua se aktiivisuus oikeastaan on.

Tämä on hjuva ohje. Toteutettavissa. Kirjoitan kohta palstan valvojille päivitettyä ohjeistusta asiasta.

Lainaus: Swanette

Kyllä sen eron yleensä aika selvästi huomaa oikean aktiivisuuden ja näennäisen "aktiivisuuden" välillä.

Jawohl! Kypsempää puhetta saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Sinä oikeastaan sopisit paremmin foorumin ylläpitäjäksi kuin minä, mutta onnekseni tasan eivät käy onnen lahjat.

Lainaus: BronzeRain

Täällä on helkkaristi rekisteröityneitä jotka ovat postanneet ehkä yhden tai kaksi viestiä.

Aivan, ma'am, olet ihan oikeassa. Monet ovat sellaisia, jotka vain kerran kuukaudessa tai vuodessa lähettävät jonkin viestin ja sitten vajoavat taka-alalle. Olen huomannut myös sellaisen ilmiön, että joku esmeks vuosi sitten foorumille liittynyt henkilö on vasta hiljattain ryhtynyt kirjoittelemaan palstalle.

Heetteri, jos olet kiinnostunut moderaattorin hommista niin voidaan tietysti sinulle langettaa noita valvoja oikeuksia foorumin vähemmän miehitettyihin aihealueisiin, kuten testialueeseen, sekä Tiedotteet & ohjeet -kategoriaan ja mahdollisesti myös siihen kirppisosioon. Nuo kolme aluetta on oikeastaan vain poisonin ja Chrystaliksen hallussa, joten täydennysjoukoille saattaisi löytyä käyttöä.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #28
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.06.2008 16:17

Lainaus: kuopassa

Nuo kolme aluetta on oikeastaan vain poisonin ja Chrystaliksen hallussa, joten täydennysjoukoille saattaisi löytyä käyttöä.

Korjaan, että minullakaan ei muuten ole oikeuksia testialueeseen, ja tiedotteisiin ja ohjeisiin. Vaikka eipä noilla alueilla paljon moderoitavaa taida olla
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.06.2008 16:24

Lainaus: kuopassa

Nuo kolme aluetta on oikeastaan vain poisonin ja Chrystaliksen hallussa, joten täydennysjoukoille saattaisi löytyä käyttöä.


Jos minulle on käyttöä, niin en suinkaan pane pahakseni. Täällä sitä kuitenkin tulee hengattua jos koneella olen, joten annetaan palaa vaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 07.06.2008 16:38

Lainaus: poison

Korjaan, että minullakaan ei muuten ole oikeuksia testialueeseen, ja tiedotteisiin ja ohjeisiin.

Ai niin, nehän näyttävätkin olevan Chrystaliksen rautaisessa otteessa, mutta ainakin Kirppis ja tori on myös sinulla?

Lainaus: Heetteri

Täällä sitä kuitenkin tulee hengattua jos koneella olen, joten annetaan palaa vaan.

Jees, niin sitä pitää. Laitan kohta noille keskustelualueille oikeudet, niin katsotaan sitten jonkin aikaa miten se ottaa sujuakseen. Myöhemmin voisi löytyä sijaa myös noihin suositumpiin palstoihin jos homma tuntuu kiinnostavalta. Saat joka tapauksessa kohta ohjeita yksityisviestinä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!