Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ylläripalkintoja aktiivisimmille

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.06.2008 16:44

Lainaus: kuopassa

Saat joka tapauksessa kohta ohjeita yksityisviestinä.

Tämä selvä, Captain my Captain.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #32
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.06.2008 16:54

Lainaus: Heetteri

ämä selvä, Captain my Captain.

Tervetuloa valvojien joukkoon
(äh, minäkin kirjoitan one-linereita)
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.06.2008 16:56

Lainaus: poison

Tervetuloa valvojien joukkoon
(äh, minäkin kirjoitan one-linereita)


Ei ole niin vaarallista tässä tapauksessa - siinähän oli jo huimasti sisältöä ja tunnetta! Mutta kiitoksia. Koetan olla väärinkäyttämättä tätä ominaisuutta huolimatta niistä hulppeista voimantunteen kickseistä joita saan. I'm Luke Skywalker!

(Joo, ehkä hippaisalla huumorilla tämän laitoin)
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 26.06.2008 10:21
Nimimerkille neo_shaman lähetettiin palkinto viime viikonloppuna tehdyn pika-arvonnan perusteella. Onnea! Hän oli v-loppuna kirjoitellut foorumille kuluvan kuukauden aikana enemmän viestejä kuin muut. Lisää palkintoja jaetaan muillekin goottifoorumin kantaville voimille ihan lähiaikoina.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #35
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: neo_shaman
 • Lähetetty: 26.06.2008 11:06
Jeejee, hyvä minä Pakettia odotellessa buustaan viestimäärääni ylös tälläisillä one-linereilla 8D

editti// jotta viestini tarpeellisuusprosentti nousisi vähän, editoin tähän että paketti tuli kuin tulikin vihdoin. Kiitos vain
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 26.06.2008 11:28

Lainaus: neo_shaman

Pakettia odotellessa buustaan viestimäärääni ylös tälläisillä one-linereilla 8D


Ja minä murahtelen uhkaavasti taka-alalta.

PS: "Älä tee niin kuin minä teen, tee niin kuin minä sanon jne" öhöhhö. ADEKVAATTI KONTRIBUUTIONI ON AKTUAALISEN BRILJANTTI
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.06.2008 20:23

Lainaus: Heetteri

ADEKVAATTI KONTRIBUUTIONI ON AKTUAALISEN BRILJANTTI


Huh... nyt taitaa olla nukkumaanmenon paikka kun ta-va-sin tuon ihan huisin monta kertaa enkä saanut siitä siltikään selkeää sanakokonaisuutta aikaan.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 26.06.2008 21:22

Lainaus: Piiskansiima

Huh... nyt taitaa olla nukkumaanmenon paikka kun ta-va-sin tuon ihan huisin monta kertaa enkä saanut siitä siltikään selkeää sanakokonaisuutta aikaan.


Johtuu siitä että ne ovat typeriä epäsanoja, jotka on johdettu englannista, ja siksi kusahtavat.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #39
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.07.2008 00:55
Mulla on sellaista sisäpiirin tietoa, että palkintoja tullaan jakamaan lähitulevaisuudessakin, eikä tällä kertaa auta yhden rivin postaukset tahi kertyneet skenepisteet

Moderoinnista pari ehdotusta:
Kirppis-osastolla myytyjen tuotteiden ketjut olisi mielestäni järkevintä poistaa heti kun tuote/palvelu/henkilö on myyty. Ei mun mielestä ole mitään tarvetta kerätä jonkinlaista historiikkia siitä kuka osti kenenkin korsetin. Ainoa syy noiden säilyttämiseen lukittuina lienee se, että voi huomata tuotteen myydyksi katsomalla lukittua ketjua. Minusta tuo on tarpeetonta, sillä jos ketjua ei siellä näy, ko. kamaa ei luonnollisesti ole myöskään myynnissä. Nopeet syö hitaat ja niitten ruoat!

Postaus-countin arvon miettiminen palkintojenjakoon liittyen on mielestäni OK, mutta olkaa tarkkoja sen suhteen miten tarkasti moderoitte niitä pois tai miten kärkkäästi olette joka kommenttia arvostelemassa. On kyllä totta, että ihmiset kirjoittelee ihan liikaa yhdentekeivä muutaman sanan kommentteja, mutta jos sitä aletaan estämään estetään samalla vapaata keskustelua pakottamalla ihmiset liian itsekriittisiksi kommenteissaan.
Käy niin kuin Schattenin foorumilla, jossa kukaan ei ole vuosiin viitsinyt kirjoittaa mitään mielenkiintoista ja poikkeavaa, kun siellä on heti joku happamoitunut, vallan sokaisema vanha übergootti teilaamassa alkavan keskustelun joko epägootiksi tai jotenkin typeräksi.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 01.08.2008 02:17
emanon on harvinaisen oikeassa palkintoryöpyn suhteen. Jotain on tulossa. Olkaatten varuillanne. Pitää perehtyä tuohon tapaukseen ihan kohta, mutta sitä ennen mussutan emanonille vastauksen noista muista miehen maenitsemista asioista.

Niin se kirppispalstan systeemi on noudattanut foorumin yleistä toimintaperiaatetta, joka on sellainen, ettei vanhoja viestejä tai viestiketjuja yleensä poisteta. On tarkoitus ihan jo historiallisistakin syistä säästää sanoja jälkipolville, mutta sitä tärkeämpi syy on jättää jälkeen sisältöä. Vaikka vanhat kirppisalueen viestit eivät tarjoa välttämättä kovin paljon arvokasta sisältöä lukijoille, ne voivat houkutella goottiyhteisöömme uusia jäseniä ja kävijöitä. Uutta verta kaivataan, kun osa vanhoista jäsenistä poistuu paikalta johtuen syistä lukuisista. Jos uusia jäseniä ei tule niin sitten ei ole kenelläkään hauskaa.

Tuo viestien moderoimisinnokkuus on tosiaan ihan hyvä pointti. Mää pistän muistutusta valvojille tästä asiasta niin saadaan sana kerralla kuulumaan kaikille niille henkilöille, jotka ovat sen vallan kahvan kanssa tekemisissä.

(Oletko emanon sukua tai tuttavuus tälle foorumilla pyörivälle emmelin-henkilölle? Teillä on hyvin samanlaiset nimimerkit.)
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!