Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Keräätkö jotain artistia? - Sivu 2

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Keräätkö jotain artistia?

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 18.09.2007 11:40
No, Kate Bushia voin sanoa keräileväni - kaikki muut levyt ovat jo hyllyssä, paitsi "The Kick Inside", ja pari demolevyä, joita saa hakea kissojen, koirien ja tryffelisikojen kanssa...
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #12
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: Cata
 • Lähetetty: 18.09.2007 18:07
Mulla on 120 levyä Dingoa. ( sisältää CD:t, C-kassut, LP:t, 7"-sinkut, maxit... )

Omistan tosiaan Dingoa suunnilleen saman verran kuin muita levyjä yhteensä. HC-fani. Kräks-sarjan vinyylejä keräilen muutenkin, olihan Finnlevyllä muitakin loistobändejä kuin Dingo. Nykyisestä Warnerista ei voi sanoa samaa...
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.09.2007 13:19
Eipä kyllä tule keräiltyä. Lähinnä ehkä sen vuoksi, että käytännössä harvan artistin kaikki levyt ovat kuuntelun saati keräilyn arvoisia, paitsi jos ura on jäänyt lyhyeen (esimerkiksi Joy Division).

Olen joskus joidenkin yhtyeiden bootlegejä ja demoja saanut käsiini (mm. The Doors, Joy Division), mutta yleensä ovat olleet joko äänentasoltaan tai materiaaliltaan kuraa. Ja jos yhtye ei ota jotain äänityssessioissa nauhoitettua kappaletta viralliselle pitkäsoitolleen, on sille yleensä hyvä syy (=lue: kappale on huono), mikä käy ilmi esim. The Beatlesin antologioista.
Kirjoittanut: Liisa Peililasimaassa (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.09.2007 21:00
Ainoa yhtye, jota olen tupannut haalimaan runsaasti, on Dead Can Dance. Joitain harvinaisimpia bootleggejä lukuunottamatta löytyy koko tuotanto, osa cdeinä ja vinyylimuodossa, sekä loput albumit ja joitain livetaltiointeja koneella.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.09.2007 22:22
Tuo on Lissu munkin mielestä mielenkiintoinen keräilykohde, varsinkin LP:inä kun nuo 4AD:n CD-julkaisut ei mitään huippuhyviä ole. Ei kai niistä ole tehty mitään remasteroituja painoksia ja kansilehdetkin ovat noissa CD:issä tosi köyhiä läpysköitä. Eli kyllä vinyylien hankkiminen varsinkin tuon artistin kohdalla kannattaa. Kumma juttu ettei niistä ole tehty parempia painoksia kun esim. Cocteau Twinsin levyt on 4AD julkaissut remasteroituina. No kai ne joskus sellaisena tulee. Toivottavasti jotakuta muutakin kiinnosti mutta onhan tuo http://en.wikipedia.org/wiki/4AD niin tärkeä juttu old-skål goottikulttuurissa että kuuluu yleissivistykseen.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #16
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 20.09.2007 11:07
Misfitsin vinyylejä tuli joskus nuorena hankittua. Siis ennen nettiä. silloin homma oli sentään haastavaa. Piti olla kirjeenvaihdossa Englantiin, josta sitten kaverit lähetteli jotain kämäsiä myyntilistoja. Luonnollisesti kaikki levyt olivat bootlegejä. Enpä oo keräillyt enää aikoihin mitään, mutta toki nuo Misfitsit ovat kotona tallessa. Suhteellisen harvinaista matskua käsittääkseni. Hassua on se, että yhden Suomesta ihan kaupasta uutena ostamani lätyn arvo on nykyään noin 200 euroa. Niiden harvinaisempien hinnoista ei ole mitään hajua.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.09.2007 18:12
Joo noina wanhoina päivinä touhu oli tosiaan erilaista. Ekaks piti hankkia se lista ja kun sen sai vihdoin käteensä niin eipä siinä monesti enää ollutkaan jäljellä niitä levyjä mitä halusi.

Misfits on yksi kerätyinpiä bändejä ja niitä buutteja on varmaan ziljoona, en kyllä ymmärrä miksi kun saundit on joissain niin päätähuimaavat että saa hädin tuskin selvää mikä biisi soi. Tai no ymmärrän että niiden tekijät rahastaa kallopäitä niillä.

Näyttää nykyään että tuota keräilyintoa käytetään hyväksi sellaisten artistien kohdalla jotka ovat kovasti keräiltyjä ja ihan tarkoituksella painetaan jotain seiskaa vaikka 500 kpl punaisia, 200kpl sinisiä, 50 kpl valkoisia ja joku 10 kpl pinkkeinä. HC-keräilijä ostaa sitten kaikki jos löytää ja kun tuotetaan noita harvinaisia niin saadaan tyypit jatkamaan keräilyä kun ei pääse kokoelmat täydellistymään.
Kirjoittanut: Riddler (Aktiivi)
 • #18
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 21.09.2007 13:46
En sanoisi keräileväni mitään, vaan ostan jos sattuu eteen, kuten viime syksynä tuli hankittua Gunnareiden GN'R LIES, Patience-sinkku ja Appetite For Destruction -LP:inä sekä vika alkuperäisellä kannella. Jos rakastun ihan täysillä johonkin bändiin, niin luonnollisesti hommaan ekaksi studioalbumit ja sitte oheiskamaa. Niitä rakastumisia on tapahtunut vain kolme elämäni aikana, joten se ei ole ihan tavallista. Sitä voi hullaantua johonkin bändiin, jota on kiva kuunnella, muttei ole niin paljoa kiinnostusta ostaa kaikkia levyjä tai ruveta tutkimaan yhtyeen historiaa yms. Joo-o, toivottavasti ei mee hirveesti off-topicin puolella.
Kirjoittanut: kauhukakara (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.09.2007 15:48
Jos tykkään jostain bändistä/artistista tosi paljon, niin haluan kerätä kaikki studioalbumit. Sinkkuja en kerää kuin parilta ykkössuosikiltani.

Kaikki studioalbumit omistan vain Enigmalta ja Indicalta. Muiden kohdalla keräily on kesken. Aika monilta puuttuu vain yksi albumi. Sitten on bändejä, joiden levyjä en omista vielä lainkaan, mutta joita haluan kerätä.
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.09.2007 10:31
Cradle of filthin levyjä keräilen aina kun on rahaa Kaikki ovat kyllä poltettuina mutta pitäähän nyt tukea sitä mitä kuuntelee.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit