Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Keräätkö jotain artistia? - Sivu 8

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Keräätkö jotain artistia?

Kirjoittanut: Count Dracul (Jäsen)
 • #71
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.04.2009 13:05

Lainaus: kiga

Within Temptationin tuotantoa kerään. Kokoelma löytyy täältä [click]


Niin minäkin kerään, Within Temptationia.
Se on niin hyvä bändi.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 15.04.2009 14:10
Sisterssejä on bootlegeineen ja sinkkuineen kertyny 12 levyä. Aikamoista tuubaa ajoittain, mutta välillä niin briljanttia ettei rajaa.

Myös David Bowien levyjä on kertynyt yheksän ja ostan niitä ihan ajoittain, mutta se ei nyt oo niin paljoa kun siltä on tullu pelkästään bootlegeja varmaan joku 800.

Bauhausilta kaikki studiolätyt ja yks bootleg.
Siouxsie & the bansheesilta kaikki studiolevyt ja kokoelma.
Echo and the bunnymenilta kaikki studiolevyt.
The Missionilta 7studiolättyä ja kokoelma.
New Model armylta 5 studiolättyä.
Curelta 6studiota ja kaks sinkkua.
The Velvet Underground kokotuotanto-boksi
Joy Division kaikki studiot, boksi, kaks bootlegiä ja warsaw bootleg
Varjolta koko tuotanto paitsi promolevy. demo löytyy(uusintapainoksena)

En varsinaisesti kerää mitään artisteja vaan levyjä ihan ylipäätään. Toisilta artisteilta nyt sattuu löytymään helpommin juttuja(ylläolevat) niin niitä on kertynyt suuremmat määrät.

Ja okei mä myönnän Rozzin aikasta Christian Deathia yritän kerätä sitä mukaa, kun lättyjä löytyy. Tähän mennessä löytänyt vaan Ashes CD:n ja oranssin only theatre of pain LP:n
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #73
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 16.04.2009 20:15
Mun on tässä vuosien varrella tullu kerättyä enimmäkseen classic rock -puolen tavaraa... Niitä kun on tullut fanitettua jo ihan pikkukakarasta asti, niin levyjä on hieman kertynyt
Suurimmat kokoelmat on ehkä
~ the Beatles
~ AC/DC
~ Pink Floyd
~ Iron Maiden
David Bowie, Depeche Mode, Placebo, Indochine, Manic Street Preachers ja useat, useat goottirock bändit ovat myös keräilyssä, mutta niitä ei ole kertynyt vielä kovinkaan paljoa.
Kirjoittanut: HtorakiM (Jäsen)
 • #74
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 17.04.2009 00:07
Taannoisen Combichristin keikan jälkimainingeissa hyllyyn on ilmestynyt 3 uutta Combichrist äänitettä, totaalimäärä on nyt 7. Tässä on hyvän keräilyn alkua...
Kirjoittanut: Defiini (Jäsen)
 • #75
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.10.2009 20:26
Mulla löytyy The Doorsilta niin hirveesti fani kamaa ja kaikki 6 cd- levyä, muutamia dvd.itä, 2 vinyliä, 2 kirjaa.. Mulla on jopa doors kengät Jim Morrison seinävaate edelleenkin seinällä
Kirjoittanut: Syntherina (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.10.2009 21:16
Enemmän tai vähemmän on päässyt keräytymään semmoinen artisti kuin VNV Nation, jota näyttäisi hyllystä löytyvän 27 julkaisua + kaikki muu ihme sälä siihen päälle laskettuna. Joskus muinoin saattoi olla ehkä enemmänkin noita levyjä, mutta osan minä taisin muistaakseni laittaa myymällä eteenpäin.
Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.12.2009 19:11
Esim. Tristaniaa...Harmi vain kun Vibeke Sten jäi pois yhtyeestä!
Kirjoittanut: menthal (Jäsen)
 • #78
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.12.2009 23:42
Covenantin ja Combichristin tuotoksia on kovasti tullut metsästettyä.
Levyjä on hyllyssä siis
Kirjoittanut: UndyingDreams (Mister Halloween 2008)
 • #79
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: UndyingDreams
 • Lähetetty: 11.01.2010 00:48
Voisin päivitellä omaa levyjenkeräys-listaani, vaikka tuskin ketään kiinnostaa Itsensä takiahan näitä porukka kuitenkin kirjoittelee

Nykyiset keräilykohteet:

- London After Midnight, 7 levyä (6cd, VHS), mm. Metropolis remastered (2008) albumit, Psycho Magnet -alkuperäinen painos, kaksi versiota uudesta albumista, Innocence Lost -videokasetti. Tältä bändiltä haluan kaiken mahdollisen, jos vaan onnistun löytämään järkevään hintaan. Etenkin ekan levyn alkuperäispainos, Kiss EP ja kuvavinyylit kiinnostaa.
- The Sisters of Mercy, 12 levyä (8cd, 3x 12'', 7''). Albumit, kokoelma, muutama bootleg, sekä neljä lp-singleä ja ep:tä. Pitää hankkia myös cd-sinkkuja jossain vaiheessa, ja Some Girls Wander... -kokoelma, ja lisää bootlegejä. Shot-video olisi kiva omistaa myös.
- Siouxsie and the Banshees, 7 levyä (6cd + 7''). Keräilen rauhalliseen tahtiin.
- End of You, 6 levyä. Tällä hetkellä koko tuotanto itsellä, ekaa demoa lukuun ottamatta.
- Joy Division, 5 levyä. Tätäkin haluan lisää, etenkin Warsaw -bootlegin ja jotain kivoja vinyylejä.
- Reflexionia löytyy 7 levyllistä, mm. kaksi demoa. Mukavaa musiikkia kyllä tämä.
- Two Witches, 7 levyä. En varsinaisesti keräile, mutta näitä kertyy silti
- Indica, 11 levyä. Albumit, kokoelma, singlejä, promosinglejä...
- The Birthday Massacre, 5, albumia. Kaikki löytyy paitsi Blue-dvd, pitää siis hommata se..
- Bauhaus, säälittävät 3 levyä. Kuunneltu on toki enemmänkin. Mutta tältä bändiltä tulen vielä hankkimaan kaiken

Vanhat keräilyt:

- Nightwishiä löytyy yhteensä 46 äänitettä. Studioalbumit, niistä eri versioita, kokoelmia, singlejä, dvd-levyjä, dvd-singlejä. En varsinaisesti metsästä nw-levyjä enää, mutta jos joku, jota en omista löytyy tarpeeksi halvalla niin saatan ostaa. Viimeksi löytyi alkuperäinen Sleeping Sun -single muutamalla eurolla.
- HIMiä löytyy 17 levyä. Kaikki albumit, kokoelmat, ja singlejä, sekä singleboksi. Ja tietty sivutuotteena Daniel Lioneyen mahtava rock'n'roll -albumi. En kerää enää, mutta kyllä mä varmaan uusia albumeita ostelen sitä mukaa. Kuitenkin ensimmäinen "synkkä" suosikkini
- The 69 Eyesiä löytyy 8 levyä, en tiedä miksi, sillä en ole koskaan bändiä erityisemmin fanittanut tai kunnolla kuunnellut.
- Myös Leevi and the Leavingsia (5 levyä) ja Hanoi Rocksia (6 levyä) on kertynyt, mutta en ole niitä varsinaisesti koskaan keräillyt.

En oikeastaan keräile vain tiettyjä artisteja, vaan yleisesti kaikkea hyvää musiikkia Joistakin bändeistä vaan tulee helposti sellainen kiva keräilyfiilis (kuten LAM ja Sisterssit), kun taas jotkut bändit on sellaisia, että haluan vain keskeisimmät/tärkeimmät levyt. Sitten esim. suomigootti on sellainen tyylilaji, että artisteilla on yleensä vain muutama äänite, ja siten ne ei ikinä päädy mun levyhyllyssä noihin Nightwishin kaltaisiin mittasuhteisiin, vaikka olisivat mielestäni ties kuinka hyviä (esim. The Shadow Dance, Silene, Varjo). Voisi siis sanoa, että tykkään enemmänkin keräillä kuuntelemiania tyylilajia kattavasti, kuin vain tiettyjä bändejä.

Etenkin goottipuolelta on kiva hommata tyylilajin keskeisiä levyjä ja tutustua niihin, vaikkea joka bändiä keräisikään itsessään. Samoin keräilen harvakseltaan suomalaista psytrancea, ja hyvää synkistelykonemusiikkia (lähinnä tulee ostettua levyjä Syn/\psissa humalassa). Ja myös jotain hyviä new wave/pop/rock yms. kevyempiä levyjä on tullut ostettua (ja tulen ostamaan), kuten New Orderia, The Velvet Undergroundia, Depeche Modea, Noitalinna huraata yms...
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 20.04.2010 16:08
Mitenkähän perkeleessä mä en oo muistanu mainita The jesus And Mary Chainia täs??? Noh:
CD: Psychocandy, Darklands, Honey's Dead, Stoned & Dethroned ja Munki
Kokoelmat CD: Barbed Wire Kisses, The Sound Of Speed, The Power Of Negative Thinking (4CD)
LP: Psychocandy, Automatic
EP: Rollercoaster 12"
Sinkut: Cracking Up 7" ja Far Gone And Out(Hologrammi CD)
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit