Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Type O Negative

Kirjoittanut: Vega (Jäsen)
 • #91
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 05.10.2012 17:33

Lainaus: Julienne

Type o:ta onkin tullut viimeaikoina popiteltua ihan olan takkaa


He, sama täällä Bloody Kisses soi joka paikassa. Albumi on oma suosikkini (nostalgia-arvo on valtava); yksittäisistä biiseistä puhuttaessa esim. Christian Woman on eräs kirkkaimmista helmistä. Toisenlaista hienoutta edustaa Black No.1. Tulen aina hyvälle tuulelle kuullessani sen "'Yeah you wanna go out / 'cause it's raining and blowing / You can't go out / 'cause your roots are showing / Dye 'em black / Dye 'em black / Black black black black No.1 / Black black black black No.1"! Wolf moon October Rustilta on yksi kaikkien aikojen suosikkibiiseistäni miltään bändiltä.
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #92
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.10.2012 21:58
Type O Negative on kyllä yksi lempibändeistä ollut jo pari vuotta eli siitä lähtin kun sen löysin.
Peterin ääni on aivan ihana ja näin syksyllä varsinkin tulee kuunneltua. Bloody Kisses menee kesällä enempi. Minä tykkäsin ja tykkään edelleen October Rustin kansista ja siitä levystä noin yleensäkkin niin paljon että piirsin huoneen seinään katosta lattiaan semmosen "oksan" mitä siinä kannessa on. Lempibiisejä jos tähän täytyy sanoa niin We Hate Everyone, Haunted, In Praise Of Bacchus ja Pyretta Blaze.
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.10.2012 12:28
Valitettavasti Peter Steele vietiin meiltä aivan liian aikaisin. Olisin niin mielelläni kuunnellust sen kaksi metrisen hujopin kappaleita hamaan tulevaisuuteen.
Joskus kun oikein ahdisti ja oli se klassinen *itutus päällä, kappale "I don't wanna be me" toi suhteellista helpotusta tilanteeseen ja samalla ikuisti parhaan ToN -kappaleen tittelin itselleen.
Kirjoittanut: Jade (Jäsen)
 • #94
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.10.2012 01:14

Lainaus: gothicknight

Valitettavasti Peter Steele vietiin meiltä aivan liian aikaisin. Olisin niin mielelläni kuunnellust sen kaksi metrisen hujopin kappaleita hamaan tulevaisuuteen.

Samaa mieltä.
Lempikappaletta ei juurikaan ole, kaikki ovat hyviä mitä olen kuullut.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!