Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Levykaupat

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.09.2007 16:02
Löysin just, onko kukaan tilannut täältä mitään:

http://industrial.nl.virtuals-24.irismedia.gr/home .php

Nimestä huolimatta paljon kaikkea muutakin kuin industrialia. Ei mitkään hirveän halvat hinnat mutta todella paljon näyttäisi olevan sellaista mitä on hankala löytää. EU-maksu käy mikä on hienoa.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.01.2008 22:56
Kävinpä huvikseni katselemassa parissa kaupassa tuota The Levyalea jota on hypetetty ÄKT:n toimesta uutisissa asti. Vähän noita levyjen hintoja katsellessa hymyilytti ne mainostukset jossa kerrottin levyjen olevan huippuhalpoja ja alennusten olevan 30-70%. No jos ne hinnat ovat muutenkin ylikalliita niin kai nuo prosentit paikkansa pitävät, mutta jos esimerkiksi jokin vanhempi levy (ei uutuus) maksaa normaalisti 11.95 € ja se on sitten alennuksessa 7.95€ niin kai se sitten on ale. Mutta kun ulkomaisissa nettikaupoissa levyn hinta on jatkuvasti tuon 7-8 € niin ei nuo hinnat ihan huippuedullisia ole. Edellinen oli esimerkki mutta kuvaava sellainen kun suurin osa näkemistäni levyistä maksoi tuon 7.95€.

On tuossa puolensakin, ihan tavallisia kauppoja suosivat saavat kohtuullisella hinnalla levyjä ja niitä on kerralla alennuksessa tavallista laajempi valikoima. Lisäksi suomalaisia artisteja on vähän myynnissä noissa ulkomaisissa nettikaupoissa joten niiden ostamiseen tuo ale on ihan hyvä juttu. Lisäksi se varmasti parantaa tuota Suomen levymyyntiä joka ei ole mitenkään hyvä tällä hetkellä ja koko ajan isompi markkinaosuus on menossa ulkomaille nettikaupan myötä.

On tuolle sivutkin, http://www.levyale.fi/, mutta eivät kovin käyttökelpoiset kun niillä ei kerrota paljonko levyt maksavat ja nuo valikoimatkin ovat vaan sinne päin kun osasta kaupoista löytyy vain pieni osa noista listatuista levyistä. Noh, joku syrjäkylillä asusteleva voi siitä sitten tsekata löytyykö omasta kylästä tuota levyalekampanja-kauppaa.

PS. Deadboy oli niin saituri että jätti pari Nick Cavea ostamatta Anttilasta hintaan 7.95€ kun ne oli playssa alessa 6.45€
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.02.2008 18:33
Aloitinpa minäkin ebayn käytön vihdoin, eipä tuo vaikeaa ollut. Saksalaiselta myyjältä pitäisi tulla levy, toivottavasti tulee nopeasti. Pientä hämäännystä aiheutti kun juttu siirtyi ostamisen jälkeen ebay.comista ebay.de:hen ja saksan kielelle. Onneksi sähköpostissa tuli maksu-sivulle linkki myös englanniksi. Maksoin EU-tilisiirrolla joka on helppo nakki, joten Paypalista ei ole vielä kokemuksia.

Kaikenlaista jännää ja Suomessa harvinaista kamaa siellä on pilvin pimein mutta postikuluista tulee monesti kivat lisät ja jos myynti-ilmoituksissa on postikulut mainittu ne yleensä koskee postitusta vaan siinä maassa ja postikulut Suomeen pitää tiedustella erikseen. Itellä tuli 5e lisää yhdesä CD:stä joka on enemmän kuin mitä olen tottunut maksamaan ulkomailta levyjä ostaessani. Onko muuten Deutsche Post yleisesti ottaen kallis kun tuntuu että sakemannifirmat/myyjät ottaa aika reippaat postikulut aika järjestään vaan onko ne niin kapitalisteja että ottaa vähän extraa jutusta?
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.03.2008 12:23
No nih, taas pitkän tauon jälkeen tuli todistettua sitä netin kautta tilaamisen yleistä ongelmaa eli että tavarat ei aina tule ehjinä. Tällä kertaa luulen että olen saanut jo lähetettäessä viallisen kappaleen.
Eli, tilasin play.comista Sigur Ros'in Hvarf/Heim -tuplaCDn. Levyssä on pahvikannet ja 2 muovista disc trayta ja niistä molemmista puuttuu sivusta pienet palat. Mikä kiinnitti huomiota oli vaan se että niitä puuttuvia paloja ei kuoresta löydykään eli levy on lähetetty alun perinkin rikkinäisenä! Loistomeno, levy kuoreen vaan vaikka damagea onkin.
Olen kuulut vastaavasta aiemminkin että erityisesti playn tarjoustuotteissa tuollaista olisi tehty mutta eka kerta kun sattui omalle kohdalle. En kuitenkaan jaksaisi lähettää takaisin UK:iin moisen takia. Noita läpinäkyviä trayja digipakkeihin saa kaupasta ja eipä olisi vaikea juttu vaihtaa. Mutta en taida jaksaa sitäkään. Eipä tuo maksanutkaan kuin 7.99, eli halpa on kun Suomessa parinkympin kieppeillä. Mutta siksi ne tuollaista harrastaakin kun ostaja ei jaksa alkaa palauttamaan halpaa ostosta takaisin. Voisi rutista asiakanpalveluun ihan periaatteen vuoksi.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 27.03.2008 00:06
Helsinkiin muuten avataan spinefarmin entisiin tiloihin levykauppa-X 9.4! Jihuu!
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.03.2008 16:59
Äh, saattaa mennä vähän ohi aiheesta taas mutta pakko on sanoa tästä :/

No asun siis Hämeenlinnassa ja tämä nyt on aika karu kaupunki sinänsä, ettei täällä ole levykauppoja lähimaillakaan. Ainoa kauppa joka oli ensiksi varteen otettava ei ollutkaan sitä mitä odotin, ei yhtäkään levyä jonka olisin voinut ostaa.
Usein asioin Jyväskylässä levykaupoissa, tai ainakin ennen asioin kun sinne oli muutakin asiaa. Pitkään aikaan en ole päässyt käymään, muttei kyllä rahaakaan olisi :P

Ja se summa mitä käyttää levyihin.. No se vähän vaihtelee sen mukaan kuinka paljon kaikkia kivoja levyjä löytää.. Kuuntelen kai sitten sen verran kummallisia bändejä, ettei heidän levyjään silmille hypi yleensä ja jos hyppii niin sitten niistä tapellaan kynsin hampain kavereitten kanssa :s Tosin hinnatkin on sitten sitä luokkaa, että rikkain voittakoot..
Kirjoittanut: Arawyn (Jäsen)
 • #57
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.03.2008 15:13

Lainaus: HepZusi

Helsinkiin muuten avataan spinefarmin entisiin tiloihin levykauppa-X 9.4! Jihuu!

Pitääkin tuolla käydä kun Stadiin pääsen. On kuulemma aika hemmetisti valikoimaa. Siihen asti voin tietysti nauttia Kuopion vastaavasta
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #58
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: neo_shaman
 • Lähetetty: 06.06.2008 12:15

Lainaus: HepZusi

Helsinkiin muuten avataan spinefarmin entisiin tiloihin levykauppa-X 9.4! Jihuu!

Juuh, tuolla avajaisissa olin silloin aikoinaan. Ei ainakaan näin vilkaistessa vaikuttanut valikoima kummoiselta, kun ei Alien Sex Fiendiäkään ollut kuin yksi käytetty LP... Turvautun ainakin vielä tässä vaiheessa Keltaiseen Jäänsärkijään.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.06.2008 00:43
Löysin tuollaisen: http://www.sarvilevyt.fi/
Käykäähän Lahden ihmiset kurkkaamassa ja kertokaa onko millainen, kuvien perusteella näyttää hienolta. Ainakin vinyyliä näyttäisi olevan aika hyvin tarjolla
Kirjoittanut: Kamalatar (Jäsen)
 • #60
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.06.2008 12:12
Platassa käyn tampereella, mutta cdon.com omaa ihan kohtuu hyvät valikoimat... Muuten yksittäiset kappaleet hommaan netistä... ...
Cyberwarea käytän jos muu ei auta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit